Pages - Menu

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Encadenes

Foto d'en Carles Vidal: En tomeu (boc) en el Museu


El divendres n'Andreuet i jo varen equipar les dues vies de rigor al Xoroi i a més es varen encadenar, la paret estava bastant banyanda però encara aixi varen poder escalar una mica.
Les dues vies estan a l'esquerra i a la dreta de "Llicenciada" (que de moment ja ha davallat a 6c), a l'esquerra la via de n'Andreu "Aramistes" que està al voltant del 7b+, en Jaume es va encarrega de fer la primera (on sight) i n'Andreu i en Juanma dels següents encadenes. A la dreta i com darrera via de la zona vaig equipar "Narcolepsia", la via encara que no té una reunió intermitga pots anar a la reunió de "Llicenciada" i surt per damunt 6c+ i si hi vas recte, de moment és projecte.
En Juanma va encadenar tot el que va provar, a vista "Dias revueltos" 7b+ i a flash la primera de "I'm sorry" 7b+, "Top 51" 7a, i "Aramistes" 7b+, n'Andreu va fer la primera de "Top 51" i en Jaume a flash la tercera de "Top 51".
En es Grau des Ruc, en Pep i en Juanma varen fer "Vida fàcil" 7c+ d'en Biel Torres. En Samuel en es Santuari fa "Evolution" 8a d'en Jaume (moro). En Simó "Terre d'aventure" 8a i en Joan de Sóller "Football fan" també 8a, dues clàssiques de fraguel.
A la zona de "bolsillo" Son Servera, el diumenge va ser dia d'ajustar graus, de proposar de nous i d'encadenes. N'Andreu fa: "Beirut" que davalla a 7b+ i "No vull ser com tu" que més o manco es confirma com 7b+/c. En Juanma a vista "Google" que li lleva la barra i queda de 7c. Roberto a flash "Fido dido" 7b i en Lolo al segon. A més en Charly, en Jaume i companyia varen estar provant vies i definint graus i pensen que "Pura vida" potser 8b i "Kubota" 8a/+.

Foto de na Maribel (sa mama): na Marina i jo a sa Teulera.