Pages - Menu

dijous, 23 d’octubre del 2008

Zones de "bolsillo"

Son Servera

La primera entrega de zones de "bolsillo", ja està aquí, en aquesta nova secció volen donar cabuda a zones que no gaudeixen de la popularitat de les "grans" escoles mallorquines, de les quals tenim informació de sobra.
Aquestes zones ens permetran disfrutar de noves vies i nous racons, i sortir una mica de la monotonia que representa anar sempre en els mateixos llocs.


Foto de na Maria Antònia: En Charly en "Kubota" 8a?

La primera entrega la dedicam a Son Servera, oberta per en Jaume (Moro), el qual ens proveirà de nombroses zones de "bolsillo" i a més la idea del nom de la secció va ser seva.
Per aribar-hi heu d'anar a Son Servera i una vegada allà anar al polígon que està direcció Cala Millor a mà dreta, deixar el cotxe aparcat en front d'un magatzem de Coca-cola que es diu Pikolo, des d'aquí just enfront es veu una espècie d'aresta i les parets estàn just a la dreta d'aquesta "aresta" (no és una aresta en si, és el final de dues parets, una davant i una darrera, que acaben en un tall, d'aquí la forma d'aresta), del parking surt un camí molt evident cap a les parets i heu de caminar uns 5 minuts.
La zona està orientada al sud-oest, per tant és una escola per l'hivern o per dies no molt calorosos, de fet ja fa dues setmanes que van a escalar i estàn a gust.



Foto de na MªAntònia: Andreu en "Kubota" 8a?



Les primeres vies varen ser obertes per en Biel (Subte), però ha estat en Jaume qui li ha donat a la zona l'impuls que li faltava, acabant vies antigues i he equipant de noves. Les rutes fan uns 18 metres.

Vies i encadenadors:


1- Pasqualin. 6a
2-Reset. 6b+
3-Beirut. 7c (acaba a la reunió de la Reset). Charly
4-No vull ser com tu. 7b+/c, Jaume, Charly
5-Musaka. ?
6- Be good. 8a?
Les tres següents comparteixen entrada:
7- Fido dido. 7b. Subte, Jaume, Juanma, C. Sánchez, Fran, Andreu, Mª Antònia, Charly (a vista) i Sergi.
8-Google 7c/+. Jaume, Andreu i Charly (en top rope)
9-Kubota. 8a?
10-Pura vida. ?

11-Idigoras car. ? (Comparteix reunió amb la 10)

Foto de na Mª Antònia: Andreu en "Kubota" 8a?