Pages - Menu

dissabte, 1 de novembre del 2008

Zones de "bolsillo" 2

Aquí vos pas una nova edicció de zones de "bolsillo" (o de butxaca, com volgueu), sa zona compleix molts requisits que ha de menester per tenir cabuda dins aquesta secció: menys de 15 vies, una escola no molt freqüentada, vies no molt fetes, o sigui que s'ha de donar a coneixer.

Aquesta vegada en Tomás Mut, ens envia tota la informació i ses fotos:



Després de l'enfonsament de s'Estret, en Kiko Cabrera, en Miki Palmer i en Joan Simonet (bombers de palma), es varen posar a recercar pels voltants de S'Estret amb la idea de trobar qualque lloc que pogués complementar el que s'havia perdut. La cosa era bastant complicada, ja que substituir vies com sa "xapa i mata", "corte del faraón", etc, era una misió gairebé imposible. En ens final trobaren unes parets: S`Atic de s'Estret, un lloc on es podria fer alguna cosa.
Va ser af inals del 2006 quan ens posarem a fer-hi feina, el resultat 7 vies que van del 6b/+ al 7b/+, una equipada per en Miki, tres equipades per en Joan amb lájuda den Miki i en Kiko, i tres equipades per jo. La zona dòna per equipar alguna cosa més però essent realistes i tenint en compte una sèrie de factors i que a posteriori varen sortir a s'illa llocs nous on poder anar a fer forats, aquesta petita escola ha quedat així.

Per poder accedir a peu de via varem acondicionar uns passamans i quan teniem practicament totes ses vies acabades hi va haver a sa zona un desprendiment, la qual cosa va fer que l'escola perdes un poc d'interés, jo vaig estar a punt d'anar a llevar tot el que havia equipat, al final vaig decidir deixar-ho pensant: les vies són allà s'encadenen i a otra cosa mariposa.
El que si caldria dir de la zona és el següent, la idea inicial de complementar el que s'havia perdut a s'Estret, s'Àtic de s'Estret no ho compleix, la aproximació és curta però intensa (per cert he d'anar un dia a recolocar el passamans inicial ja que l'enfonsament el va afectar i l'he de reubicar més a la dreta per prevenir posibles caigudes de pedres), el peu de via de la zona és bastant incòmode, en poques paraules podria ser un lloc d'aquells per anar-hi un cop i prou. Tal vegada així com ho pint no vos faci moltes ganes pegar-hi un bot, però a favor he de dir que hi ha un parell de vies que no estan malament, sobretot hi ha una linea: "Nilo", equipada per en Joan Simonet que és d'aquelles que valen la pena provar-les, és una placa vertical perfecte, una "king line", falta fer sa primera.

Una vegada haver fet aquests aclariments (després no digueu que no vos vaig advertir) pas a dir-vos el que hi ha:
1. Via sindicato 6b/+
2. Illión 7b
3. Kromyousa ¿?
4. Tiki 6c+/7a
5. Taka 7a/+
6. Torn C 7a?
7. Nilo 7b/+