Pages - Menu

dimarts, 7 d’octubre del 2008

"Hace mucho tiempo"

Foto: En Pablo a la nova conexió qeu surt 8a/+

Sembla ser que amb l'arribada de la tardor la gent encadena un mica més, i jo tenc més ganes d'escriure, a continuació vos faig un recull dels encadenes que m'han arribat:




Podriem començar per els més significatius, ja tenim a l'illa dos nous "octaubemésgradistes", en Pep nostro que fa un parell de setmanes va fer "S'entreforc" 8b+ (d'en Carles Sànchez) al Gorg blau, i l'ingravid Kastar que va donar la passa encadenant la "Paranoid" també 8b+ (de n'Andreu) a s'Ermita, i també la "Taxi driver" 8a+ (d'en Jordi Alemany) en Es burgar, que aquest estiu no ha estat molt frequentat.

A més en Pep (que ara està per Mascum), ha encadenat un bon grapat de vies a vista, confirmant el seu bon estat de forma s'apunta. "Bauchen espirit" 7c+/8a i "made in Mascum" 7c+ a vista en las ventanas de Mascum, "No city" un 7c+ de la cova d'Ali Baba, "Brumisatore" 8a i "El subnormal y su manager" 7c+ amb pocs intents.
I abans de partir també va fer "Correcuita" 8a, una de les vies que ell mateix va equipar a Can niyc.



Foto d'en Tolo: Paco en "La sombra de Cain" 7c+


En Pablo encadena un nou projecte seu a la Bastida "Bastida trick" per la que proposa 8a/+ a l'espera de repetidors, la via comença per la seva línia "La Bastida" 8b+? i acaba per la "Hard trick" d'en Palanca, a la qual s'han afegit dues xapes, a més fa una nova conexió entre "Rocaina" i "La Bastida" a la qual es projecte.

Un altre que està com sempre és en Juanma, i encadena la "Magia" 8b a l'ermita, la "Manart" 8a+, "No country for plafoneros" 7b i un 7b també del Grau des ruc, d'en Guardiola que es troba a la dreta del tot. Per l'ermita els dissabtes hi ha bastant gent, i sa via de moda es "La sombra de Cain" 7c+, sa línia ha estat encadenada per en Jerry, en Tolito, en Pacoi en Tomeu Llompart ( que jo m'hagi enterat), en David fa "Peter pan" 8a "durillo"segons ell, 7c+ li sembla a Jaume i en Pep Sabater fa "Septiembre negro" 8a.

En Jaume Chacon, encadena el seu primer 7c amb la clàssica "Totem" (quanta gent haura estrenat el 7c amb aquesta via??!!, jo mateix). Un altre que està molt fort és en Tomeu boc, que aquesta vegada a fet "Goo goo muck" 8a, un altre clàssic de Fraguel.

En Carles Mesqui que ens havia deixat, torna, encadenant "Sa fosca" 7c+ i "Master hit" 7c+. En Miquel Angel (emaya) encadena sa "Totes.com" 8a+, en Gustau també fa una nova conexió a Banyalbufar, la "Superna" 7a+recta, "Superbra" 7b.

I podem acabar amb la modalitat de psicobloc en la qual Forti encadena "Bandito" entrant més a l'esquerra (per sa cova) 8a i la "Kill Bill" 7b de la tercera cova.

Foto d'en Fran: Lolo en "La habitación roja" 8a

Això es tot el que ha arribat a sa redacció, però prest hi haura més encadenes, perque, la gent es cau per les reunions: en Lolito a "La habitación roja" 8a, en Juanma en "la decadencia" 8a+, na Maribel a la "Patrañas" un 7b+ recotat a 7c, i en Cinto en "La Sombra de Cain" 7c+ totes quatre a l'Ermita. A més en Tomeu Llompart cau a dalt de "Bota petit" i en Mesqui a la "Sica si cal" 7c/+, o sigui que...