Pages - Menu

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Noves vies en el Port de Sóller

Foto d'en Tomàs: La "25 d'agost" possible 7a o 7a+


Sembla que hi ha una febre per equipar, o es que els preus del parabolts han davallat!!
Aquesta vegada en Tomàs Mut un altre fanàtic del taladre ha obert un "sectorcillo" en el Port de Sóller, entre les dues bovedes, sa veritat és que les vies fan bona pinta, i el grau es bo per anar a escalar una mica a vista. La pena és que qualcú (i quasi segur que un escalador) li va robar dues cordes, que tenia penjades a les vies que estava equipant, és una llastima al·lots per que amb la feina que dur i la pasta que et deixes, a més hagis de patir aquests actes de vandaisme per part de noltros mateixos!!

Aqui vos pas la informació de cunyo i letra de Tomàs:

1. "S'illeta" falta netejar i provar, però a ull crec que sortirà 6b?
2. "Sa Torre picada" aquesta la provarem ahir i varem modificar algun seguro, crec que pot ser 6c/c+.
3. "25 d'agost", és sa primera que vaig equipar coincidint amb es naixement des meu fill per aixó aquest nom, està equipada amb químics, via recomanable i llarga, es necesita corda de 70m. té 14 seguros i un poc més de 30m. Pot sortir entre 7a/a+.
4. "Quin berenar", comparteix reunió amb s'altre, té 15 seguros igualment corda de 70m. Sirà sa més dura de totes, té una secció dureta de placa just quan s'acaben ses xorreres. Pot-ser pugui sortir ¿7b/b+? (falta provar)
5. "Voramar", l'ha provarem ahir té una secció de roms una mica a bloc on es concentra es grau de sa via, crec que pot anar entre 7a/a+.
6. "Sa roqueta", vaig veure la línea quan equipaba sa voramar, aquesta l'he marcada amb punts perque encara no està equipada però sirà sa propera que posi es seguros. A ull crec que sotirà pot-ser 6c?, ja t'ho confirmaré.




Foto d'en Tomàs: Ánim i a provar les vies