Pages - Menu

diumenge, 6 d’abril del 2008

Juanma "sembra...", primer 8c

Aquest passat divendres Juanma, va recollir el seu primer 8c que ell mateix havia sembrat "Sembrador de colillas" sita en l'ermita d'Àrta.

La "Sembrador de colillas" per tant es consolida com un dels 8c més fets a s'illa (Samuel, Miquel, Forti), i es converteix en una via referent per els escaladors illencs que volen superar la barrera del 8b+, tot quatre han donat el salt al 8c amb aquesta via, en Samuel havia fet sa "Matrix" del Santueri abans, però finalment va acabar de 8b+.


En Juanma a més va fer sa primera repetició de "Peter Pan" 8a (no se si abans ho desprès de fer sa "Sembrador de colillas", però en aquest cas, l'ordre dels factors no altera el resultat del producte), i la va proposar con 8a+, a l'espera de noves repeticions.


Un altre que també està molt fort és el pollencí Castar, divendres a sa Teulera va fer "Sa Teulera" la qual li sembla que potser 8a+, però és que a més dissabte va encadenar s'"M&M's" el clàssic 8a+ de les Perxes equipat per Lito Flo.


Castar a "Sa Teulera"
Una altra gran notícia per els escaladors mallorquins, Sa reserva reneixès de les seves cendres com l'"ave fenix", l'autor de tan magne propossit és en Jaume Mora (Morapio), que no se que és el que ha fet (abans no deixaven ni tan sols anar a escalar) per poder retomar aquest projecte que feia anys que estava pendent. El cas és que ha començat ha equipar juntament amb en Cristian Lupión. Dissabte en Samuel i en Palanca van fer una incursió per sabre que era el que es cuinava, i tanta bellesa i les grans possibilitats que té sa "nova" zona, va fer que entraran en tal estat de sockh, que va provocar que avui tornen, amb el taladre ben carregat.
A part d'això, en Cristian Lupión va encadenar una de les 4 vies que ha equipat "Puro vicio" i la va propossar de 8b, en (Morapio) va equipar dues vies més (li ret bastant), i en planol d'encadenes en Samuel va fer on sight "Battery" 7b+.
El dimecres (perdò pel retràs) en Miguel Requena, va encadenar el seu primer 7b+ la "Hoodo gurus" un altre clàssic de les Perxes, i una via que ha estat també, el primer 7b+ de molta gent. En Gerard Zanoguera també el dimecres va fer sa "Penthouse" 7c/+, i en Tomeu (calvo) es va tirar de sa reunió de "Master hit" 7c+, per no sabem quin extrany motiu.


sa foto que vos vaig prometer d'en Lolo en sa T.N.T.