Pages - Menu

dilluns, 28 d’abril del 2008

PROBLEMES AMB SA RESERVA

Ara mateix (Dilluns dia 28 d'abril a les 13:50h) han tret a na Ruth i n'Isidre de "Sa reserva" quan pujaven caminant cap a sa zona ha arribat sa policia local de Mancor de la Vall, juntament amb un dels amos de sa finca (són dos germans) i els han dit que sa gent entrava allà sense permís, que aquest cap de setmana hi havia moltíssima gent, que molestaven als caçadors, a més passava pena de que qualcú es fes mal, en definitiva, que els han engegat i els han prohibit que tornassin.

Encara així sa cosa no sembla estar tan malament, ja que en cap moment ha estat molt tancat al diàleg, els ha donat el seu número de telèfon i el del seu germà, cosa que fa pensar que estan oberts al qualque tipus de negociació. Pens que hauríem de trobar qualque fórmula entre tots per poder arribar a un acord amb ell mitjançant el qual tots hi sortíssim guanyant (dissabte a sa compe podria estar bé). Jo, de moment m'abstendria d'anar-hi, aprofitant que els ànims no estan molt crispats, i que és possible s'arribada a un acord.

Bono, això és tot el què vos puc dir de moment, en Gustau que és vocal d'escalada de sa federació, li comentarà en es president i jo recoman un poc de paciència i sentit comú per poder tenir sa possibilitat d'arribar a un bon acord i recordar-vos que hi ha un munt de zones noves per continuar trepant amb molta motivació (Es salt, New school de Sóller que d'aquí a una estona vos penjaré es croquis, Banyalbufar...), en saber coses vos ho diré.

P.D. si qualcu té més informació o troba que la que hi ha no és del tot certa, jo agrairia que deixés un comentari o que es posàs en contacte amb mi per no alarmar a sa gent innecessàriament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Volem crokis! crokis!