Pages - Menu

dilluns, 21 d’abril del 2008

Notícies de la setmana passada

Dimarts en Gus fa al Grau d'en Ruc (El salt) sa "Zaratrusta" 7c/+ al segon intent, es dematí varen estar al soleet en el sector de la dreta i ser va estar molt bé (no va molesta gens ni mica) i varen fer n'Andreu, en Gus i jo un parell de 7a+ curtets "on sight" molt divertits ("Let's duets", "Cap i cua" i "De k anam"). Es Xino es mateix dia va fer "S'odissey" 8b a les perxes.
Es dijous en Biel Torres va fer sa seva "Sika si cal" 7c al Salt.
Dissabte a Sa reserva, que s'està aprofitant ara que en deixen, sa gent va fer moltes coses, però entre el que podem qualificar com més ressenyable; en Samuel va fer el 8b "Puro vicio" de'n Christian Lupión i en Juanma es 8a al segon, a més totes ses vies d'abaix estan molt fetes i s'han consolidat es graus, Faustino 6c+, Xoriguer 7a/+, Battery 7b+, Los ilegales 6c+/7a, Again the machine 7b, 7b+, Chiqui and Chain 7a+/b, Fatal woman7b/+.
A més, a sa New school en Biel Torres s'ha afegit al grup d'equipadors primitiu i ja han equipat entre tots 5 vies més, i es Xino va sa primera de sa seva linia "Golpe de efecto" 7c+ (foto d'abaix), en l'incrible muro de Sòller.
En Pep Sabater va fer a Galilea sa "Linea Morgan" 7c i "Nandrolona" 7c+, a més ahir apunt va estar de fer sa primera de "T de sunami" un 8a?, es tipo està enorme i molt motivat ha acabat s'entreno que va supervisar el teacher Gus i té la supercompensació amunt, 3 mesos de sacrifici han donat resultats.
Es Diumenge, En Jaume (moro) va obrir una altra via al Santueri un possible 8a "Evolution", que comença a la dreta de sa "Capitan cavernicola" i acaba a la mateixa reunió. En Lolito va fer sa "Vina vina" que va proposar de 7b+, debut a la millora d'un canto a l'entrada de sa reunió.

Foto: Xino encadenant sa seva via "Golpe de efecto" 7c+ a sa New Shool (Sòller).