Pages - Menu

dilluns, 31 de març del 2008

Encadenes

And the winner is:

-Lito Flo i David amb sa "Vida fàcil" 7c+, equipada per Biel Torres,
-Isidre amb "Mocos fora" 7b+/c, equipada per ell mateix, i
-Samuel amb "Efecto mariposa" 7c+/8a, equipada per ell i na Cris, i "Te mataràs" 7c una variant de "Mocos fora" cap a la dreta, equipada per Biel Torres. A més, aquests encadenes representen ses dues primeres de ses dues vies.

Totes aquestes vies estan situades en el nou sector del Salt de sa bella dona (que realment es diu Sa coma des ruc), quasi totes ses vies d'aquesta nova zona han estat equipades per Biel Torres i n'Isidre, a més de sa feinada que han fet per poder accedir de sa manera més ràpida possible.

A sa zona abunden ses vies entre el 7a+ i el 7c+, cal recordar que fa mig any només havia 4 vies, i ara mateix, gràcies al ritme frenètic d'Isidre i Biel, ja hi ha aproximadament 30 vies.

Avui hem Gustau a fet sa "Daft Punk" 7b+ a vista, ja ho he dic qualque pic, però ho tornare a dir, és una via bonissima, que em recorda bastant a ses vies de can Torrat (Aquellos maravillosos años), una via d'anar fent i un poc d'ambient pel tema seguros, que sa veritat, és un afegit per que sa via quedi com un clàssic.

A més els, mini-lolos Sergi-Fran, hem fet el primer llarg de "Sa Teulera" 7b+ (Gràcies a Pablo i a tots els que ens possem reunions intermitjes, perque sense ells......), un primer llarg que té una primera secció senzilla, però que sense ser de bloc en dos seguros es complica bastant.