Pages - Menu

dimarts, 25 de març del 2008

Notícies d'ermassets*

Per començar, hem de fer referència a Tomàs Mut (escalador i muntanyer), qui, juntament amb un parell de bombers (Miquel Ensenyat, Toni Sosa), ara mateix estan intentant fer sa Travessa en es dia, han partit avui a les 5'00 des dematí d'Andratx amb la intenció d'arribar al Pollença en menys de 24 h.

Ara mateix són al Coll des Jou, el què significa que duen bon ritme, des d'aqui un munt d'ànims ja que els hi queda el més dur...

Demà vos confirmare el final d'aquest esdeveniment, que només els està permès a un reduit grup de persones amb una forta capacitat de sacrifici.



Altres dos ermassets, en Pep i na Ruth es troben per Albarracín preparant sa competició que tendra lloc a Castelldans (Lleida) el 29 de Març.


De moment sabent que fa bastant de fred, ja que han de llevar sa neu des crash pad, i dels blocs per poder fer qualque cosa. Anau alerta amb ses lessions que no tenim més gent per presentar a sa compe.


I sa darrera notícia (ressenyable) d'un ermasset, de la qual tenim constància, es d'en papi Gus, que treu temps d'allà on pot, per acabar d'equipar i dedicar una via a sa seva filla (Petita Claudia) situada en el sector d'amunt a sa Teulera, dues a la dreta de Carnavalada un 7c "pata negra", també equipada per ell, sa Petita Claudia la propossa de 8b?, encara no està encadenada, ell diu que és preciosa, però ja sabem que és es pare de sa criatura i per ventura no és molt objectiu.

Així que haurem d'anar a provar-la abans que comenci a fer calda...




*Ermasset: membre des club de muntanya fundat a Esporles l'any 2008, o també follet, o "duende" en castellà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé i enhorabona pel blog, és una manera diferenta de poder sabre coses de la gent, ja que a vegades per un motiu o un altre fa temps que no els veus o no saps resw d'ells.
Ànim i endavant.