Pages - Menu

dimecres, 26 de març del 2008

Enhorabona Tomàs!!!

Eren les 00:50 d'aquesta nit quan Tomás Mut arribà a Pollença, juntament amb els seus companys de tan ambiciós projecte, Miquel Ensenyat, Toni Sosa i Jaume als qui també volem fer arribar des d'aquí ses nostres felicitacions, sense oblidar-nos de Miquel Ensenyat (pare), qui va contribuir en la consecució de la fita, ja que va ser s'encarregat de fer tots els "abituallamientos".

El recorregut, que va començar a les 5:00 des demati a Andratx, va ser; Coll de sa Coma Clova, Ses Arquerioles, Coll des Quer, Pas de na Sabatera, Coll d'Estellencs, Pas de sa Rata, Comellà de ses Rotases, Es cap des Bosquet, Son Dameto, Son Cavaspre, S'estret de Valldemossa, Comellà de ses Sitges, Coll de Soller, Pas d'en Topa, Alfabia, Coll des Jou, Coll de l'Ofre, Embalssament de Cúber, Coll des Prat, Lluc, Cami vell de Lluc per arribar a Pollença.

Un total de 19:50 hores, que segur que fan que avui estiguin ben cansats, per tant, a part de ses felicitacions també els volem desitjar una ràpida recuperació...Molts d'anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Fran per les teves paraules i per els ànims que ens feres arribar a través del móvil.
La veritat que fer sa Travessa en un sol dia, no és una idea molt original, però per e mi era un repte personal que tenia ganes d'intentar dur a terme desde feia un parell d'anys i que per una raó o un altre encara no ho havia pogut probar.
No ens haviem marcat cap gran meta, no voliem batre cap record, simplement com ja he comentat abans, voliem acabar-la en menys de 24 hores. Ja duiem un parell de mesos preparant-la i sincerament, jo no les tenia totes amb mi, hi havia dedicat temps i també hi tenia posades moltes ilusions, i ara que ho hem aconseguit, és quan començ a creure-m'ho.
Bé poca cosa més, tornar agrair els ànims i sobretot, vull aprofitar aquest espai per dónar les gràcies especialment a la tasca realitzada pel pare den Mique, que va estar amb durant tota l'activitat pendent de noltros i va fer que sa Travessa fos una mica menys dura.