Pages - Menu

dilluns, 24 de març del 2008

Dilluns de sa berena "romàntica"

Per acabar sa Setmana Santa es temps ha tornat ha ser de pena...

No hi havia moltes opcions i el gran Charly ens ha proposat anar a Cala Romàntica, - THE BEST, és el futur, "lo vais a flipar"- eren ses frases que més he sentit per telèfon; bono, el cas és que ha enganat als 4 "pardillos de turno" i allà ens hem presentat en Sergi, n'Andreu i na Maribel, na Mª José, i des d'Esporles amb una panxada de 90 km
sense comptar sa tornada, n'Antònia i jo.




En Requena ha vist sa paret i ha quedat descol·locat, més blanc que sa roca, cercava sa càmera oculta per enmig de ses mates.

Bé, després de fer-li s'abús a en el mestre Carles, hem anat per feina, ens hem descuidat i hem trobat en Sergi sortint per dalt (primer encadene), n'Andreu (que darrerament no vol ser menys) ha fet sa primera repetició (del dia) i sa segona via, mentrés en Charly montava 2 "toperopes", que no ha aconsseguit fer però que ha caigut amb sa cadena en "sos morros", llàstima (ara haurem de tornar per que les faci).


Resumint; una bona petada, en un lloc difèrent, i amb bona companyia. (Gràcies Carles).

P.D. sa darrera foto ha estat triada per els assistents com sa millor des dia (sa veritat és que hi ha de millors, però, jo no surt). Gràcies també a ses fotografes, per la seva tasca desinteresada. I per cert, en breu penyare ses fotos de Lolo i Andreu a sa T.N.T.