Pages - Menu

dilluns, 24 de març del 2008

Setmana Santa mallorquina

Tot i que el temps no ha acompanyat gaire, sa gent està motivada, aqui vos envii els resultats que m'han arribat:

El Lolo, dijous encadena sa T.N.T. (cala magraner) al segon pegue, la via no està exenta de polèmica i no queda clar si es 7c+ o 8a (potser sigui 7c+/8a), però ja n'hi ha.

Dijous també, en David, encadena sa Teulera (8b), una via menys que li queda per fer-ho tot a s'illa i en Sergio Requena, encadena un 7b+ molt llarg que hi ha en el sector d'a dalt, equipada per Carles Vidal, Duft Punk ,a més el crack, dilluns, havia encadenat la Sobremunt, un 7c bonissim que hi ha en es Verger, equipada per Lito, bé que el tio està que se surt.

En Samuel i en Palanca, fan una excursió darrera sa Gubia a provar ses vies, fliparem, però s'adonen que no tenen més que un gri-gri, i després de sa pateada aborten sa misió, amb ànims de tornar dissabte.

Dissabte, s'expedició artanenca torna a cala magraner, ja que n'Andreu no volia ser menys que en Lolo i volia apuntar-se sa T.N.T., el bitxo, ras, possant cintes, no content amb la lolada es fica a la Delicatessen (també 8a) i la fa en es tercer pegue, aquesta via va ser ekipada per Jaume rotllo de Manacor i no té moltes repeticions, en Jaume moro i poca gent més que jo m'hagi enterat.
Per cert, na Maribel, comença a trepar després que una lesió greu, la hagi tengut apartada de l'escalada un més i mig, i encadena Metal fatigue 7a a Cala Magraner.






Per acabar una mala notícia, es Beia es va lesionar per el Port de Soller, fent un lolot, es va fer un esguince en el lligament del genoll, des d'aqui el dessitjem una pronta recuperació, ja que darrerament ho encadenava tot.

Vaig fer fotos a Cala Magraner que en breu penjare.

Au ànim i a trepar.