Pages - Menu

dilluns, 11 d’octubre del 2010

GRAN LOUVRE

En Samuel confirma el seu gran estat de forma i encadena "Gran Louvre" una via equipada per en Palanca i que ja va encadenar fa un parell d'anys en Christian Lupión, en Christian ja la va proposar de 8c "durillo" i en Samuel opina que pot ser 8c/+.

Divendres va culmina així un projecte començat ja fa un parell d'anys (dimecres va tenir un "pegue fracaso" ja que va caure a una part que deu ser 6c+) i demostra que està en el seu millor moment de forma, aquest any ja és la tercera via que encadena de més de 8c desprès de "Rollito Palanka extension" 8c/+ que recentment ha encadenat en Christian, i "White Zombie" 8c.




GORG BLAU
N'Amaya va encadenar fa dos caps de setmanes una via d'en Biel (crec que es deia "Picados" o "Cantos Picados"o tenia qualque cosa a veure amb el tema) un 7c que té una secció a dalt bastant dura per sortir del desplom. En Charly també la va encadenar ara cosa d'un més.


TOSSALS VERDS

Divndres varem anar a Tossals (en Jaume, en Sergi, en Rafel i jo), varem anar a la zona del torrent que en principi no hem de tenir problemes per escalar perquè el torrent és públic, encara així degut a la precarietat de les relacions amb el propietari dels terrenys colindants, val més anar en bones, no fer molt de renou i ser ben educats (bono, això de ser educats hauria de ser sempre), per poder anar a passar un dia tranquil.

Bé com vos deia, que varem anar a escalar i varem fer les vies que hi ha en es torrent, les vies són d'en Nacho (Ortofon) i d'en Carles Gastalver (tota la resta de les vies, a excepció del 7b+, que ni ell mateix sap si és seu o de qui és).

Varem fer les vies des torrent, plaqueres i amb un començat a bloc, un 6b que hi ha a la dreta d'"Ortofon", que enganxa amb un segon llarg de 6c+, aquesta via també es pot fer partint del 7a+ que hi ha al torrent.

També varem fer un 7b+, que surt d'endins la cova, i comparteix reunió amb "Ortofon" un 8b que va estar provant en Jaume i que jo li vaig desmontar en tope-rope, aquest 8b només ho ha encadenat en Dani, però la veritat és que és molt bo (o a mi i a en Jaume ens agrada) ho varem estar comentant i pensam que sino estigues aqui on esta seria un clàssic, en Jaume li va pegar un segon pegue molt bo, ja l'havia provada fa temps, però va caure sense patir gens, d'això que dius però ara per que cau?, jo no li vaig treure tots els pasos (ni prou fer-s'hi), però el segon tram és molt tècnic i pots caure en qualsevol moment.
Bé vos anim a que la proveu, ja que és una via per tenir feta, almanco a mi m'agradaria tenir-la,i no olvideu ser civilitzats.

A més a l'esquerra del 7b+ de dins la cova, teniu un 7b que té un cordino, com a primer seguro, un 6c i un 7a. Ombra s'horabaixa, no se a partir de quina hora, com a molt tard a partir de l'1.



ES SALT DE SA BELLA DONA (SECTOR PARKING)

També la setmana passada varem anar a escalar en aquest sector (en Sergi, en Marvel, en Rafel i jo), hi ha sombra des de molt prest (a les 11 eram allà i no pegava gens el sol) i la veritat és que ara ja no passan molt de cotxes.

Ho varem provar gaire be tot, llevat de les 2 vies de l'esquerra i la següent que esta en grupet de 3 vies. La primera via "Hombre" 7b és de Miguelin (lá més antigua del sector) i la resta de les vies són d'en Biel, llevat de les 3 de la dreta del tot, que són d'en Guardiola el 6a "Quint" i un 7a "Tulipán", i una conexió amb el 7a que també surt 7a de n'Isidre que no té nom.

Del que varem provar, (segons el nostre criteri) el 6a no val molt la pena, val més encalentir en el 6b "Baixem una estrella", i en el 6c "Coliflor women", que estam bé. Els 2 7a's, no estan malament, hi ha un 7b "Es Salt" molt bo, un 7c+ "Pasos de relleno" que del que hem provat és la que més ens agrada, un 7c "Decota decotador" una mica a bloc, i un 7b "Realidad paralela", molt morfològic, és 6c fins a un pas que si fas 1'81 cm no tens molts de problemes per fer el pas i sino has de possar molta d'imaginació (cosa que noltros no varem tenir). A part queda una a la dreta del 6c que no hem provat, que m'han dit que 6b+ "Sabor salado", i un 7b "El grado presente" que tampoc no hem provat.

Les vies d'esquerra a dreta:
7b, 7b, 6b+?,6c, 7b, 7c+,7b 6b, 7c, 7a, 7a, 6a.

CAN FIL

En Tomàs m'ha comentat que dissabte un grupet de gent (devers 20 persones, entre les quala hi havien, en Miguel (Emaya), en David, en Pablo, en Jerry, en Pau...) varen anar a escalar a Can fil (això és estupendo, ja que els graus es s'ajusten i les vies es fan més netes) i varen fer un munté de vies, entre les quals un parell de noves, en Pablo a vista "Musaka" 7c+, a més varen encadenar "Tikismikis" 7b+ i "Kamikaze" 7b+.