Pages - Menu

dimecres, 20 d’octubre del 2010

COSETES VARIES


En Tomeu Genovart blocant a sa torre d'en Beu.
SANTUERI
Diumenge molta gent per Santueri, per culpa de la plutja no havia molt de llocs per triar.
N'Andreu va encadenar "Vina lliure" una conexió que en Jaume ja havia encadenada, a n'Andreu li sembla 8a. Na Maribel va encadenar "Boicot" 7b+.

El dijous jo també vaig encadenar "Boicot" i en Felix i n'Eneko Pou "El castell" 7b, si Eneko el germa de n'Iker Pou estava per allà, per cert molt simpàtic aquest al·lot.


CAN MARVEL
Dilluns varem anar a Can Marvel, amb en Sergi i en Marvel (the Requen`s brothers), Can Marvel és una zona que va començar a equipar en Marvel, desprès en Toni Riscos també va fer cosa, en Sergi va començar a equipar en el tram més desplomat, i en Jaume aquest estiu ho ha acabat d'omplir de projectes i vies dures.

Les vies de 7a per avall són en general molt bones, unes plaques grises de qualitat de roca estupenda (no les he probades totes però les que he probat són bones i la resta fan la mateixa "pinta").

De les vies per damunt del 7a, vaig encadenar un 7a+ "Katacroker", un altre 7a+ "Mandingo", que també va encadenar en Sergi, ambdues vies d'en Marvel. Un 7b+ "Happy hour" d'en Jaume (la millor via del sector, del que jo he provat). I per acabar varem provar amb en Sergi un 7c que ell mateix ha equipat "Mundo viejuno" i que el primer encadene ho va fer en Jaume.

A més d'aquestes vies hi ha un 7c d'en Sergi "Transformers" que està bastant fet, i un 7c+ d'en Jaume "Big-mac" que ha encadenat en Jaume, en Charly (en tope-rope) i no se si cualcú més... A més també hi ha un parell de projectes d'en Jaume que ja està provant a mort.

CAN FIL
El dissabte va tornar a anar molta gent a Can Fil, bona cosa així les vies es fan netes, es consoliden els graus, es prova el que encara no està provat...
Les noves vies encadenades són (primeres): "Kamasutra" 7b Miquel (Emaya) per cert aquest també és component de l'"Equipo rojo" d'Albarracín. "Kadufos" 7b+ en Juanma. "Habana blues" 6c+ en Tomate. A més en Joan Simonet i en Tomate varem provar "Perdiu Revetlera" que els sembla entre 7a+ i 7b i "Kendoka" sobre 7b+.
SA TORRE D'EN BEU

En Tomeu Genovart "Mojo" em va enviar la setmana passada un guia de la zona i dijous varem anar a fer un poquet de boulder per provar la guia (és broma), per cert varem anar mig "equipo rojo" que va a Albarracín...

Bé, la guia en qüestió està estupenda, és una guia molt treballada, en Tomeu la va començar ja fa temps, ja es va fer servir per la compe de boulder de fa un parell d'anys. La quia està molt bé (ja ho he dit), tots els blocs tenen nom (això m'ha sorprès).

Estic preparant un enllanç perquè vos la pogueu davallar sempre que volgueu, però és una feina informàtica que em bé una mica grossa, però mirare de penjarla en breu.