Pages - Menu

dimarts, 5 d’octubre del 2010

3ª a la Rollito Palanca Extensión 8c/+

En Christian Lupión ha estat s'encarregat de fer la segona repetició d'aquesta via d'en Palanka i en Samuel, situada en el sector degotissos. La via ja s'esta convertint en un referent de la dificultat en Mallorca és sa via més difícil que conta ja amb 3 repeticions i en Christian confirma el grau proposat per en Samuel com a primer encadenador i en Dani Andrada com a primer repetidor.

Aqui vos pas una llista d'un grapat de vies encadenades aquest estiu per una part dels lolos de s'illa (segu que hi ha més encadenes però no el conec, ah i tampoc importa que hagueu de fer 8a per sortir en es blog, si em voleu enviar els vostros encadenes o les vostres vies equipades, ja sabeu on trobar-me).

The "LOLAILOS LIST":

En Samuel encadena les primeres de "Morus i cristians" 8a+/b, "3 de juliol" 8a/+, "Eskamun" 8a/+ en el Torrent, sector encletxa, aquestes 3 vies també les encadena en Christian.

En el Gorg blau:
En Jaume (moro) aquest dissabte encadena la primera de "Sportacus" d'en Lluís Murillo, per la qual proposa 8a/+, la via esta a l'esquerra d'una altra via nova d'aquest estiu "Foracorda junior" un 8a+ que en Pep es va encarregar de fer sa primera, també la han encadenada en Juanma, en Forti, en Simó, en Kastar, i en Jaume (moro) que va ser l'encarregat de obrir sa via de moda d'aquest estiu (havies de pillar ticket per provar-la, jo encara estic esperant).
En Samuel fa la segona de "Gran Aixa" 8b+/c, en Castar la tercera i en Forti la cuarta.

En Juanma encadena una altra primera "Nazgul" 8b (aquest estiu en Juanma també s'ha inflat a fer primeres) aquesta via es una via d'en Xisco que esta a l'esquerra del tot del tot de la paret de dalt.
En Morapio va encadenar la "Totes fosca" 8a+, en Joan de Sóller va encadenar el seu segon 8b+ "S'entreforc" (això ja fa molt de temps, va ser a principi d'estiu).

En el sector "Degotissos":
Més primeres a càrrec d'en Samuel, "Xorrera twist" 8b/+, "Tarifa" 8b+, "Mctwist" 8b+/c, aquestes 3 d'en Palanka. "Resolution" 8b/+ d'en David, aquesta també l'han feta el Castar i el Forti. "Ron Burgar" equipada per el mateix Samuel 8a, que també varen fer en Copi i en Biel.
I la darrera primera d'en Samuel "H. Edlinger" d'en Biel que també va encadenar en Christian.

Un poc per tot:
"Mari Popins" 8a de s'Aigua blava, en Juanma (que no va fer la primera) i en Pep, que sempre li va darrere. Una altra primera d'en Juanma "Pau" d'en Lito 8a, en el sector del Salt "Desploms" d'en Lito, una altra, "Bon apetit" 8a+ d'en David en S'estret de Valldemossa. En Copi fa la tercera repetició d'"El metode de Larson" 8a d'en Jaumeal Santueri que encadena desprès d'el mateix equipador, de n'Andreu i d'en Morapio, i en Forti també fa una altra primera "Midsommar" un 8b d'en Lito, en el sector dels "desploms" del Salt, que també encadena el seu equipador.

I per acabar una via d'en Jaume que va encadenar ell mateix, però que he dubtat molt de ficar-la en aquesta "Lolailos list" (trob que li falta mig grau) "BIG MAC" 7c+ a Can Marvel.

Bé això és tot, ja se que no esta tot el que heu fet, però esper que no m'hagui equivocat gaire.