Pages - Menu

dijous, 4 de juny del 2009

Simó 8b en el dia

Bono, el bitxo no atura, si fa dues setmanes va fer el seu primer 8b+, la setmana passada va fer 8b en el dia "Natiu", dilluns va venir a entrenar al rocodrom dels Ermassets i em comentava que havia estat una sorpresa. Per cert aquesta cap de setmana parteixen na Ruth, en Pep, en Simó i en Tomeu cap a València a la segona prova del campionat d'Espanya, ànim i força!!



Foto d'en Carlos Vidal: En Samuel en "Nocturna life" 8a

En Paco Vila, un altre que ja ha cullit la forma encadena "Headhunter" 8a+ a S'estret i lo flipa amb la via diu que és brutallll, també encadena la "Tatoo" amb el nou sistema i li sembla bastant menys que 7c i en Fernan encadena "Gigante verde" 7a. El Xino encadena la primera del seu projecte "Diablo" un segon llarg a Sa gubia de 35 metres i pensa que com 8a esta bé, també encadena "Sobrassada power" la via d'en Lito al Grau des Ruc, també 8a. En Tolito, en Jerry i el Xino encadenen "El justiciero" 7c+. El Copi encadena "La sombra de Caín" 7c+ de l'Ermita. El Beia encadena a Sa font des Rafal "Gañan" i "Jamelga" la primera li sembla tan dura com "Petit Frankenjura" 7c+ i la segona creu que podria pujar a 7c, ara només li queda un projecte d'en Pep que no sabem que sortira de moment, però que ahir ja ho estava provant.

En Samuel en el sector Pànico ha començat a equipar una nova via "Nocturna", de moment només li ha ficat les xapes a la part de baix i ha fet una conexió amb "Goo life" 7c+, aquesta conexió surt 8a i l'han encadena ell i en Palanca, en Biel Torres encadena "Goo life" al tercer pegue. També ha equipat dues vies noves al Grau des Ruc, a la dreta del 6c de n'Isidre "Na curta", un 6c+ "Las grupis", i a la dreta de "Vida fàcil", "Somalian Child" 7c/+?. En Juanma també equipa una conexió al Xoroi, comença per "El Xoroi" després ha ficat unes quantes xapes cap a la dreta que van a cercar la placa de la "Mal lletrada", espera que surti una mica més difícil que la "Mal lletrada" 8b+.