Pages - Menu

divendres, 12 de juny del 2009

Plafó nou i compe per Sant Pere


Per el més d'abril, varem pensar com potenciar una mica més l'escalada a través dels Ermassets i vàrem arribar a la conclussió de que podíem fer molta feina amb els nins-joves del poble, ja n'hi havia molts que venien al plafó i vàrem proposar fer una feina més concreta amb ells.

La idea es va tansformar en dos cursospels mesos de maig i juny, una espècie de taller d'escalada, per dos grups d'edats; un fins a 10 anys i l'altre fins 16 anys, de moment ja tenim 19 al·lots escrits.

Hem trobat amb n'Alex el professor ideal ja que, la veritat és que els infants estàn dessitjan que arribi el dia d'entrenament perquè s'ho passan molt bé.

En el començament no arribava el número de nins per fer el cupo, i el club va dubtà en fer-ho, però tot d'una l'empressa d'un pare de dos nins que entrenen amb noltros "Construccions Munar-Roselló S.L." va decidir aportar 300 euros per dur endevant el projecte.

Una mica més envant, el problema va ser un altre, el plafó desplomava massa per els petits i les activitats quedaven una mica limitades per ells, aqui va ser quan en Carlos de "Foracorda" es va oferir per ajudar a solventar el problema, i va contribuir amb totes les preses del rocodrom dels petits, a més de les aranyes i els perns.

La cosa no acaba aqui, ara hem de fer dos cursets d'escola d'estiu de dues setmanes de durada, també tendran continuació a partir del més de setembre els tallers d'escalada, a més de la implicació de na Ruth i en Pep amb els juniors en la copa d'Espanya.

La liguilla que feim també ens reuneix a un grupet de uns 30 escaladors periòdicament, amb la idea de passar una estona agradable.

Bé, tot plegat fa que hagui un bon ambient, que la gent del club estigui motivada, i que la gent de defora es vagui introduint dins d'aquest món, del qual estam orgullosos de pertanyer.



Però la cosa no acaba aquí, a més de la compe d'Esporles, que entra dins el circuit de la Copa Balear de boulder que es celebrarà finalment dissabte dia 29 d'agost, volem montar un altre que està inclosa dins el programa de les festes de Sant Pere 2009, tendra lloc dia 29 de juny a les 19:00 hores.

Té com objectiu poder donar a coneixer el rocodrom a tothom, ja que el plafó només és per els socis, en aquesta "compe" es podrà apuntar tothom que vulgui passar una bona estona, el format és el mateix que empram per la liguilla, 6 pasos (que montara en Charly), amb els seus bonus i els seus tops, en els quals cadascú s'apunta ell mateix els pegues, i que no hi haura ni preu d'inscripció, ni camisetes, ni jutges, ni menjar, ni premis, aixó sí, després podem anar tots a sopar pel passeig que són festes i hi ha molt ambient.

També farem una competició per els nins el mateix dia a les 18:00 hores, serà també per tots els nins, siguin ermassets o no, aquesta compe la montara n'alex que els coneix bé, per aquesta si que hi haura trofeus, o sigui que ja sabeu els pares que tingueu nins (que sou molts), podeu dur els nins i després competir voltros.

Bono, vos esper per les festes de Sant Pere a Esporles!!