Pages - Menu

diumenge, 14 de juny del 2009

Only encadenes



Darrerament, en Simó i en David (flacman), són els que estan encadenant les vies més dures, en David dimarts va encadenar "Empire State" 8a+ i "M&Ms" 8a+ el mateix dia amb 7 pegues les dues vies, troba que les dues podrien tenir una barrita. I en Simó encadena també a les perxes "Odissey" 8b.

En Kastar (ingravit), encadena "Heat hunter" 8a+, "Tetris" 7c+, una variant nova "Tatoo expres" al segon pegue que pot sortir 7c/+ i "Tatoo" que amb el nou sistema la gent la proposa de 7b a s'estret, "La habitación roja" 8a i "Sometimes" 7c/+ a l'Ermita. En Roberto Orihuela també a l'Ermita "Osito" 7b+, "Decadencia" 7c, "Masai" 7c (sector d'adalt), via que també va encadenar en Jaume i el Lolo. En borja i el Xino petit varen fer "La sombra de Caín" 7c+.

Per Son Xanquete, els germans Orihuela, varen encadenar "Kin fun fa" 7b+ i en Lolo amés "Tai xa xi" 7b+. En Roberto al Gorg blau, "Gueropa" 7a a vista i "La fiesta" 7c al segon, via que també encadenan n'Arturo i en Pedro de Manacor. Al Gorg blau també el Pixulo fa "Farina de força"7b, "Fill de puta" 7a i "Gueropa" 7a, i en Jon Kepa encadena el seu primer 6a a vista.



En Samuel i en Palanca, encadenan "Full moon" i la proposan de 8a en el sector Panico, per cert vaig provar "Goo life" 7c+ de uns 35 metres de recorregut, espectacular, venga escalar i fer metres sense cap pas molt difícil, una via brutal que es convertira en un clàssic de la geografia insular.


En Jose Redondo, encadena "La cassin" 7b+ sense haver-hi fet mai un 7b, en Vicenç "Supernenas" també a S'estret i diu que li sembla 7c després de la ruptura d'una presa. en Moises "Gordos por naturaleza" 7b+, "La colgado" fins a la segona reunió 7b+ a Les perxes, "Syracusa" 7a al Grau des Ruc i "Gorg Blau" fins la primera reunió 7a, en Bernat a Tazmania encadena "Solo cachas" i pensa que podria ser 6c en lloc de 7a.


En Tomasin va fer la darrera via que li quedava del seu sector al Port de Sóller "Quin berenar" i pensa que pot ser 7a+/b, jo també la vaig fer, a més de la via de la dreta un 7a que no m'enrecord del nom. Al sector Can Tomasin, en Gus i jo varen fer "Petit ropit" 7b, i varen provar "Metrosexual" damunt 7c, que encara és més bona que "petit ropit". En Julio i en Tomeu encadenaren "Ermassets 7a/+ a la Font des Rafal.

Per cert si em voleu enviar encadenes o més coses el meu correu és franxisquet@hotmail.com


Fran Cremades, l'autor de les fotos