Pages - Menu

dijous, 2 d’abril del 2009

ENCADENES

foto d'en Xavi Bosch: Kurt Albert al Sostre d'en Burot 6c+
La pluja ha tornat a fer acte de presència, ja fa una setmana que plou i el panorama és bastant trist, quan ja pensàvem que això seria un no aturar d’escalar, haurem d’esperar un temps que tot s’eixugui. Encara així abans de l’aiguada es va encadenar qualque cosa:

En Kastar i en Simó per Fraguel continuant anotant vies a la seva llista particular, el primer encadena “Singler” 8b i el segon “Terre d’aventure” 8a, a més en James encadena “Fes el que puguis” 7b, i “Cous-cous” a vista. En Pep “Bota petit” 8a a Les perxes i en Joan Andreu Morro “Penthouse” 7c/+, també a Les Perxes.

Al Verger, esta de moda la via d’en Tomàs “Aferrar i xapar” 7b per mi no gaire difícil, (just a l’esquerra del 6a+) la varem encadenar en Vicenç Piza, en Charly, en Sergi i jo, na Mónica encadena una altra via d’en Tomás “Truc” 7a+.

Al Port d’es Canonge, en Biel Torres fa la primera de “Sa carbonera” 7a+ que també encadenam en Sergi, en Jaume Guardiola i jo, i jo faig la primera de “Es caparró” 7b que es Beia també encadena. A Andratx vaig fer un 7a de n’Arturo “Pitbull” al sector Colmenes”.

Per acabar en Juanma va encadenar per Chulilla (València) 3 8a’s al segon pegue en tres dies.