Pages - Menu

dimarts, 28 d’abril del 2009

CRÒNICA D'UNA SETMANA SANTA PASSADA PER AIGUA

Na Ruth, s'ha currat un resum del viatge que han fet aquest més d'abril, convid a tothom que vulgui que faci el mateix.
Fotos i texto: Ruth Planells

Foto d'en Pep: L'autora del text encadenant un 7c

En Pep sa nina i jo partirem dia 7 d'abril a muerte cap a Rodellar. Ses prediccions no eren gaire bones però escalarem dos dies bastant bé, en companyia d’en Carlos vidal i Tomeu “ boc”. Allà en Pep va encadenar tres octaus (Sepes, Argo i de Vuelta al convento), dos el mateix dia! Això començava bé! En Boc va fer sa “Egocentrismo”, 7c, al segon pegue i en Carlos algun 7b+ a vista. Però sa bona sort es va acabar ràpid, es va posar a diluviar i en poques hores tot va filtrar. No sabíem que fer i vam decidir baixar cap a Siurana, Tarragona. Però allà es temps estava igual i a més, fred. Estàvem un poc desesperats...Després vam xerrar amb en Migue que acabava d'arribar a València amb la resta de s'equip mallorquí: Palanca, Kastar, Copi, Chacón, Simó i Tomeu. Allà feia bon temps així que mos varem decidir a baixar i provar sort a un nou sector de Chulilla on està equipant en Pedro Pons entre d'altres.. i que ens havia recomanat en Juanma d'Artà. I ens va agradar tant que ens hi vam quedar prop de 8 dies! És un canyó amb parets a banda i banda d'uns 70-80m i una inclinació d'uns 30º. Les vies són molt llargues, amb algunes xorreres i regletes. Encara són molt noves i en algunes es trenquen preses i tenen poc magnesi. L'escalada és de continuïtat i bastant tècnica amb peus petits i llisos.



Foto de na Ruth: En Simó fardant de biceps



Aquí els al·lots varen arrasar, qui més qui menys va tornar ben content a casa. Els encadenaments més destacats foren:

-En Pep, en Simó, Palanca i en Migue encadenaren:
.veteranos, 7c+/8a
.el capataz incapaz, 8a
.agente naranja, 8a
.planeta namac 8a

-En Copí encadenà el seu 1er 7c+/8a amb “veteranos”
-En Tomeu també encadenà la veteranos, 7c+/8a i un 7c a vista, nuvulingulus (que també l'encadenaren a vista Pep, Simó, Migue i Palanca)
-En Kastar encadenà algun 7c i 7c+
-I jo també vaig fer un 7c!! Poc a poc estic recuperant sa forma..




Foto de na Ruth: n'Aixa que no perd detall de les vies, després dira que les ha fet a vista


Allà vàrem coincidir amb en Pedro Pons, Patxi Arocena i Dani Andrda i poguérem gaudir de les seves escalades. En Dani va encadenar un 8b a vista i un 8c.

En general vàrem disfrutar molt, i ses rialles no varen faltar. A més estàvem allotjats a un poble proper, Casinos, on vàrem llogar unes habitacions molt guapes i confortables, al costat d'un bar-restaurant on es menjava de puta mare (si a algú li interessa el telèfon es ). Mos vàrem posar ses botes!!
Això si, qui millor s'ho va passar de tots fou sa petita Aixa que va tenir molts de “tets” que la cuidaven!!


Foto: En Pep fent de marsupial