Pages - Menu

dimarts, 4 de novembre del 2008

Encadenes a Son Servera.


Foto: na Maria Antònia a "No vull ser com tu" 7b+


El diumenge vaig anar a veure que tal estava la primera zona de "bolsillo" del blog, ja feia un bon grapat d'anys que no feia un guait per allà i em feia ganes provar com vavien quedat les rutes, plovia per tot mallorca menys allà que a més feia una temperatura agradable.
Vaig provar la "Google", un 7c estupendo amb unes bones remades i bastant bo per provar a vista (si estàs fort, és clar) i "No vull ser com tu" un 7b+ tot ple de picats, però encara així la via ha quedat "guapa", a mi el lloc em va agradar i les vies més i tenc ganes de tornar, a més hi havia un munt de bons amics tope fanàtics i totes les vies muntades.
Amb el tema d'encadenes, en Juanma va fer la primers de "Be good" 8a i n'Andreu la segona i en Lolo va fer el mateix dia "Google" 7c i "No vull ser com tu" 7b+, que en Juanma va fer a vista.
A més en Jaume està provant un projecte seu (com quasi tot) "Pura vida" que pot estar al voltant del 8b+? i en Juanma dedica el seu temps a provar un altre projecte, "Kubota" un 8a+? amb un llançament inhumà.