Pages - Menu

dissabte, 22 de novembre del 2008

Zones de "bolsillo" III

Ja tenim en marxa la 3ª zona de butxaca, aquesta vegada és Galilea un lloc amb un gapat de vies bones, qualque projecte per encadenar encadenar i en plena expansió perqueno fa gaire han començat a equipar un sector una mica més a munt. Aquesta vegada és n'Ibai el que m'ha passat tota la informació.


Foto: n'Ibai en "linea Morgan" 7c

Ja fa un grapat d’anys, la petita comunitat escaladora de Puigpunyent es va mobilitzar per treure-li tot el suc al seu municipi, contava ja amb conegudes zones d’escalada clàssica pero els nous temps demanaven nous reptes.

Així, ara fa prop de quatre anys, es va començar a equipar la nova escola a Galilea amb l’impuls de Tomeu Verger “Boc” i Tomeu Ensenyat “Doski” i amb l’ajuda d’un parell de “llongets”.

Ara “Korea” és una realitat i, amb 14 vies de nivell més aviat dur, els seus paisatges maravellosos i la seva tranquilitat és una zona que val la pena visitar.

Però l’activitat no ha acabat a Puigpunyent, perquè aquest petit grup ha començat a equipar de nou, un altre sector a deu minuts a peu des de l’anterior ens donarà de ben segur unes deu vies més, de graus asequibles, a més d’unes duríssimes i molt bones vies de xorreres.

Per si heu de fer una visita a la zona penseu que el parking és petit però des del poble de Galilea baixa un camí directe, que els dos sectors estan orientats en la mateixa direcció i que, per tant, el sol toca les parets fins al migdia i que el sector nou s’està equipant des de fa unes setmanes, les vies no tenen grau o estan brutes i el camí està poc definit, però aviat enviaré més informació.



Nom de la via i equipador:

1. "La primera" 7a. Tomeu

2. "El poder de podar" 6b. Tomeu

3. "He-man" 7c. Ibai

4. "Seté cel" 7B+?. Doski

5. "Tortilla de esparragos" 7C+?. Manolo

6. ""T" de tsunami" 8a?. Javi

7. "Saigon" 7b. Ibai

8. "?" 7a. Carles Vidal

9. "Galileoadictos" 7a+. Javi

10. "Korea" 8a?. Tomeu

11. "Linea Morgan" 7c. Arturo

12. "Nandrolona" 7c+. Arturo

13. "Mister Bean" 8b?. Ruth

14. "?" 7b. Tomeu