Pages - Menu

divendres, 28 de novembre del 2008

Encadenes



Foto: Pablo en "Paula" 8b



Podem començar per l'encadene més ressenyable de tots, en Pablo fa un parell de dies encadenà "Paula" equipada per ell mateix i s'encarregà de fer la primera per la qual proposa 8b, al poc temps s'ingravid (Kastar) la va repetir. A més, en Pablo encadena "Sir Miguelin Riera" 7c+ del Museu, també aquesta setmana ha encadenat la primera de "Border line" 8a en el sector segon de sa Teulera, que és el sector que està damunt la via és d'en David però en Gus i en Pablo la varen acabar i en pablo ara la ha encadenada, demostrant que esta que se surt, en Gus la va definir com la "Football fan" de sa Teulera. En Tomeu (Boc) també va fer "Sir Miguelin Riera" 7c+, en David i en Paco feren un 7c al Museu, en David a flash.



Foto: El pròxim "face to face" en la seva visita a Son Servera
A Son servera, zona de "bolsillo" per execelència, fa dos cap de setmana ens varem reunir un bon grupet d'escaladors, i en Samuel i en Palanca varen encadenar "Fido dido" 7b i poca cosa més en Samuel en un pegue antológic, que recordarem durant molt temps, va encadena "Beiruth" un 7b+, mentres en jaume provava el seu projecte que pot sortir 8b+ "Pura vida" i en juanma s'entretenia provant un dels darrers projectes que queden per encadenar a sa zona "Musaka".



Foto d'en Paco: Javi en "Carnavalada" 7c, per en Paco el millor 7c de s'illa

El divendres passat varen fer una visita a sa font des Rafal i en Lito va encadenar "Na bruta" al segon i s'encarrega de fer la primera repetició i en Juanma la encadenà a flash, en Gerard (gran), en Lito i en David varen fer "Ermasset" 7a, en Lito també va fer "Embrió" 7a i en Juanma va encadenar "Petit Frankenjura" 7c/+ al tercer pegue.

Foto d'en Fran: Gerard a "Na bruta" 7c de sa font des Rafal