Pages - Menu

dimarts, 18 de novembre del 2008

Comité de reequipament

Hola soc en Gustau Gastalver (vocal d'escalada de la federació) i vos vull comunicar que a través de la Federació Balear de muntanyisme i escalada, s'ha creat un grup de gent federada que l'any passat ja va reequipar una part de sa Gubia i una gran part del Port de Sòller, aquest any la feina continua, s'ha decidit que el material que doni la Federació sigui pel manteniment de les vies existents, ja que es una tasca que queda una mica a l'aire, debut a que és molt més gustós equipar que reequipar.

Per tant, ara que hi ha un grup de gent altruista s'ha decidit aprofitar-la, el sistema que s'ha pensat és que cadascu vagi reequipant una mica el que trobi en un estat deplorable i a més a través del blog volem donar l'oportunitat de que la gent proposi qualque via al comité (aquest article estara penyat a la dreta del blog amb l'opció de introduir un comentari, llavors noltros farem el que poguem per anar a reequipar la via proposada. A més si voleu proposar qualque via que vos agradi bastant, també ho podreu fer.

Si voleu podeu mirar qualque exemple en els comentaris.

Bono això és tot esper de la vostra col·laboració, i recordar-vos que no deixeu bruto per les zones d'escalada i tengueu esment amb els cans, ja que en moltes zones hi ha ramat i els pagesos i els amos passan bastant pena, ja sabeu que hi ha problemes amb motes zones i hem de mirar de conservar les que tenim, gràcies.

18 comentaris:

Fran ha dit...

Bones a tots!!
Fa uns dies vaig anar a trepar a Fraguel i vaig provar "Rosa de sanatorio", la via està una mica rovellada i crec que és una bona candidatata per reequipar.

ah i vos vull recomanar "Google" un 7c d'en Jaume a la zona de bolsillo de Son Servera, que encara que tengui un parell de picats les remades són molt bones!

Adeu

Josep ha dit...

Bones!
El diumenge passat vaig anar a la paret dels coloms i varem escalar "Decadencia corporal" un gran clàssic. Crec que s'hauria de reequipar ja que tant els seguros com la reunió estan una mica vells.

Adeu

paco vila ha dit...

bones:

A las perchas hi ha una via que crec que s,hauria de reequipar, es sa m ms( no se molt be com s,escriu) es bastant dura i es seguros estant bastant "xungos" com per anar pegant saques.

saludos.

Fran ha dit...

Dit i fet!!
La "M&M'S" en Lito ja l'ha reequipada...
Vols res més?

paco vila ha dit...

Aixo es fer via !!! grasis Lito.

PaQ ha dit...

A la zona de Sa Creveta també hi ha seguros i reunions que tiren enrera i és un lloc amb prou visitants.

Fran ha dit...

Hola!
La "Decadencia corporal", esta pendent de l'any passat que es va reequipar part de sa Gubia, i per sa Creveta, són molts (els guiris sobtretot), que recomanen que es reequipi, mean si trovem qualcu qui pugui anar-hi.
Gràcies per les vostres recomanacions, que de moment són molt respetuoses i encertades.

Bernat ha dit...

sa idea es fantastica!! pens que estaria be reequipar sa gigante verde i sa directe, ses dues de sa pared de dalt a s´estret.

Bernat ha dit...

per cert m´imagin que a calvia es imposible ... pq tu polla me enrrolla,extrafina... son vies fantastiques pero....

Fran ha dit...

Calvia impossible, la federació no pot invertir esforços i diners en zones que no estigui molt clara si es pot anar a trepar.
Encara així crec que hi ha qualque cosa reequipada (no se quines vies), i els bombers de mallorca varem reequipar qualque via fent pràctiques.
En tomàs Mut vol reequipar "Si yo fuera presidente" 7a+, ja li comentare mean si vol estendre sa seva feina.

Fran ha dit...

Això funciona:
En Pep Sabater i en Lito, han reequipades un parell de vies fàcils a Fraquel.
En Pep ha reequipt tot d'una quan entras, "Sementir" 6a+, "Comanando rasta" 6a i "Hard finish" 6b+, a més ha equipat una just a la dreta d'aquest
6b+ "Gori, gori" 6b+. A més te pensat continuar reequipant qualque via més de devora.
En Lito va reequipar "Psico killer" 6c+.
A més en Paco Vila, s'ha oferit per reequipar "Gigante verde" i les de la seva dreta.
Moltes gràcies a tots per la seva feina "altruista".

Tomeu Genovart ha dit...

Uep!
He vist a Cala Magraner i a Tijuana, que els cancamos s'estan desgastant de pasar-hi sa corda per despenjar-se. Estaria bé posar uns mallons o cadena amb anella, per així evitar canviar els cancamos ja que sera més complicat.
Au, salut.

PaQ ha dit...

Va començar fort pero sembla que el reequipament s´ha estancat fa temps... Ànim que necessitam millorar les instalacions!

Fran ha dit...

En Pep ha reequipat "S'entreforc"
8b+ al Gorg blau

Anònim ha dit...

Amb un poc de retràs, peró sa "Si yo fuera presidente" de S'Estret ja està reequipada. Una feina menys...

Fran ha dit...

Bones soc en Fran

En Sinto d'Artà ha reequipat amb el material de l'any passat 3 vies a la zona d'Es Caló de la Colonia de Sant Pere, "El nostre projecte" 6c+, "Sa fàcil" 5+ i "S'olla" 6a+.

Tomeu Genovart ha dit...

Aquest dissabte vaig canviar la reunió de la via " Con el culo al aire" que és comú amb dues vies més, al sector cuarenton de S'Estret. Estava amb spits del 8 i ja era ben hora de canviar-la. En tenir més material també s'haurien de canviar uns quants spits que queden a la via, així com el segon llarg que també està amb spits. Au, salut.

tomeu ha dit...

hola, moltes gracis per reequipar totes aquestas vias ben segur k aquesta feina no esta pagada.veig k sa reequipat part de cala magraner i sa des mogote en concret te sa reunio dos quimics vastans gastas casi la meitad jo vos damanaria si tornau anar per alla pegauli una ullada i voltros mateixos.moltes gracis