Pages - Menu

dissabte, 11 de desembre del 2010

ZONES DE BUTXACA 7 (2ª PART)




BANYALBUFAR (SECTOR ELS AMUNTS)




El mateix dia que en Pep i na Ruth, varen retomar el equipament el sector Safareig, es Beia, en Xano i en Xaves varen començar a equipar aquest sector que està just a l'esquerra del sector Safareig, ben aferrat, però has de pujar una mica a travès d'una espècie de "manglar".




Les primeres vies varen ser les tres de l'esquerra, "Thelma i Louisse", "Caipirinha" i "Mojito" una per cada un. Desprès ja vaig arribar jo a equipar un parell de vies més, es Beia va equipar un parell més i finalment amb les vies de na Ruth i en Lito ha quedat un sectoret ben curro. Això si, té un però, entre la roca, l'orientació i la proximitat de la mar, la roca sol estar bastant hùmida. i si pillas un dia húmit, has triumfat, les vies poden pujar un grau sencer de dificultat. Per tant evitar dies que vos semblin una mica húmits, primavera i tardor sol esser quan millor està la roca (jo he pensat col·locar una camara web, però no hi ha corrent, entre altres coses, però tot arribarà).




Nom de les vies, graus, equipadors: d'esquerra a dreta


1ª "Thelma i Louisse" 7b, Beia


2ª "Caipirinha" 7c+, Xano


3ª "Mojito"7c+/8a, Xaves


4ª "Pizzicato" 8a?, Beia


5ª "Ay papito" ?, Ruth


6ª "Ay mamita" ?, Ruth


7ª "Masoquista" 8a, Fran, La 7ª, 8ª i 9ª comparteixen reunió (optimitzant recursos)


8ª "Hedonista" 7c, Fran


9ª "Marvel" 7c+?, Fran


10ª "Ànima" 8a+?, Lito


11ª "Superna" 7b, Fran, La 11ª, la 12ª i la 13ª tambè comparteixen reunió


12ª "Superbra" 7b, Fran


13ª "Cinco" 7b+, Beia


14ª "Sa quilla" 7c, Beia






1 comentari:

Unknown ha dit...

Fran som na Ruth, només era per dir-te que hi ha una petita equivocació, ses meves dues vies se diuen: Ay Papito i Ay Mamita!!