Pages - Menu

dimecres, 1 de desembre del 2010

NOVA GUIA VIRTUAL D'ESCALADA (FORACORDA)

Vos ho explic: en Charly ha creat a la seva pàgina d'internet una "secció" que es diu "NUEVAS RUTAS", l'invent consisteix en què tu pots anar ficant les teves rutes noves a la pàgina (rutes, boulders i psicoblocs), i això queda registrat a la pàgina, amb la qual cosa es va creant una guia virtual, molt fàcil d'actualitzar i disponible per a tothom.

La secció es diu "NUEVAS RUTAS", però jo crec que encara es podria anar més enllà i crear una guia virtual de tota Mallorca, o de totes les Illes Balears, una guia així com toca i no la guia que ens ha tocat sofrir en la qual res està en el seu lloc. O sigui, que com que no importa realment que siguin vies noves per fica-les dins la secció, es podrien anar ficant tots els sectors de Mallorca, amb els graus com toquen, els noms de les vies, els equipadors,... tot. A més evitariem que es perdès un munt d'informació de vies antigues.

Es podria crear la millor guia no només de Mallorca sinó del món, actualitzada al moment. La secció té un munt d'aplicacions, pots penjar fotos, explicar com arribar a les zones, marcar-les en el google-map, a més els únics que poden canviar la informació que tu fiques són l'administrador (o sigui en Charly) i tu mateix.

Crec que li proposaré a en Charly que li canviï el nom a la secció i li digui " GUIA VIRTUAL DE MALLORCA", durà una mica de feina però jo crec que entre tots ho podem aconseguir. A més si li demanam a en Charly qualque canvi, perquè la guia millori segur que està obert a escoltar-nos i si ho troba farà els canvis (bé, ell no, perquè és un patatilla amb la informàtica, ja no va arribar ni a la màquina d'escriure, i això que va cursar els estudis de secretariat (no és broma), però el hacker a qui paga, segur que ho fa).

Au, res més, jo vos convid a que li pegueu una ullada a la pàgina, que trob que val la pena. VOS HO IMGINAU: SORTIREU DE CA VOSTRA SABENT, SI HI HA QUALQUE VIA NOVA A LA ZONA D'ESCALADA A LA QUAL ANAU...LO MÁS!!!!

http://www.foracorda.com/beta/nuevas_rutas_escalada




1 comentari:

Tomeu Genovart ha dit...

Me pareix molt bona idea, a veure si així aconsseguim tenir una guia "fiable". Durà feina, però entre tots ho podem fer, només ens fa falta un poc de col·laboració de tots els equipadors. Au, salut.