Pages - Menu

dimecres, 4 de març del 2009

Més encadenes

Després de l'aturada hinvernal, la gent sembla haver despertat, ja que ara, tothom s'ha possat a encadenar:

En Gerard Zanoguera (aquest si que ha invernat un parell d'anys), torna i encadena "Vina vina" 7c al flash i "Terra Lliure" al segon. En Paco Vila encadena "Bye bye cowboy" 7c+ i el Xino (petit) encadena "El guardian" 7b, ambdues en el Museu.



Foto: Samuel a sa Quark

Pel Llevant les coses també funcionen, en Roberto Orihuela (germa d'en Lolo) i el Cinto, encadenen "Imagine" un 7c del sostres de Cala Magraner, en Roberto al segon i el Cinto al quart, a més en Roberto també encadena la clasica "dels romos" 7b, també al segon.




En Jaume Melis, encadena al Port de Valldemossa a encadenar "Marcus Nolte" i la variant antigua de 7c el mateix dia, el Beia s'encarrega de fer la primera de la meva via (es la primera de totes començant per l'esquerra de la zona de la carretera) "Kut Abert" i la propossa de 7a/+.




En Kastar (l'ingravit), encadena "Cap sec" un 7c de la Reserva, en Gus "A vista de pajaro" 8a en les Perxes, en Pablo (l'argentí) "Poseidón" 7b a Cala Santanyi, n'Isidre també a Cala Santanyi fa a vista "Postal Sevice" 7a+ i al flash un 7a de Lluis Murillo a Cala Magraner a l'esquerra de les vies fàcils, en Tomás Mut també fa la primera repetició de una via seva al Port de Sóller "Voramar" i diu que potser 7a/+, la primera va ser a càrrec d'en Joan Simonet. En Miquel Requena (Marvel) encadena el "Sostre d'en Burot" 6c.

Foto: Gus i jo a Franken