Pages - Menu

dissabte, 28 de febrer del 2009

Món Fanàtic


Molt de fanatisme, per el Museu, debut al bon temps que ha fet aquestes darreres setmanes, cosa que no han desaprofitat els escaladors més forts:


Un dels encadens més significatius és el de Miquel (U pollenci), que fa el seu primer 8a+ en el dia "Quark encantado" al quart pegue, a més també encadena un altre 8a+ "El guardian".


El xino, encadena "La visión" 8b i fa la primera repetició després d'en Dani, En Simó "Queen Salomon" 8a+, en David "El guardian" 8a+ i " Quark encantado" 8a+, en Kastar també fa "Quark encantado", en Juan Jaume "Circo loco" 8a, Tomeu Boc "Si Miguelin Riera" 7c+ i "Fumando helio" 7c (Fumando Helio és una conexió que comença per "Duvoras" 7b i acaba a la "Gran Louvre" ), aquesta via també l'encadenen es Palanca, en Simó i en Castar.




Foto d'en Fran: Gus a "Sa Brovera" 7b+/c del Port des Canonge.


El Santueri, també ha tengut un ritme frenètic d'encadenes:
En Jaume melis, encadena en el mateix dia "Terra lliure" (el grau no està molt clar, el primer pegue la gent troba que és molt fàcil i desprès li han de dedicar un parell de dies) entre 7c i 7c+, i la primera de "Pixies" 8a+, en Juanma s'encarrega de fer la segona. En Juanma fa la primera de "Guarana" 8a+ després que en Lito equipant "Monsters" justa a la dreta d'aquesta tombés el repós de la "Guarana",en Kastar s'ha encarregat de fer la segona.
Es Beia encadena el seu segon 8a després de "A vista de pajaro", fa "Capitan cavernicola", i en Tomeu Santiesteban (es calvo) també l'encadena.
En Pep encadena "Picha boba" un 8a amb poques repeticions just a l'esquerra de "Terra lliure", que també fa i que proposa de 7c. "Terra lliure" una de les vies de moda, també la fan: Andreu, Lito i en Gerard (petit).
A més, n'Andreu allarga "Munchescal" el 7a+ clàsic i el resultat és "Munchescal extension" 7b/+ i el 6c "Quintomas" queda com "Kortatu" 7b+7c, ambdues han estat encadenades per n'andreu i en Jaume.

Altre encadenes significatius són:
A les Perxes, en David fa la primera de "Prodigy" per la qual proposa 8b i en Simó encadena "Comando madrid" també 8b.

A Santanyi, En Juanma fa la primera de "Calabruix" 8b (un guiri la havia fet però amb qualque "escaqueo" i en Jaume fa la segona.

A més al Port Valldemossa, en Juanma encadena al segon "Marcus Nolten" la nova via des Beia i la proposa de 7c, la nova d'en Pep "Peucos" que està a la esquerra del "Sostre d'en burot" 6c, sortira damunt 7b (encara no està encadenada) i la meva que esta a l'esquerra del tot "Abert" damunt 7a/+, que tampoc està encadenada. En Gus va fer la variant de "Dalí" un 7c.

En Andratx, en Charly s'encarrega de fer la primera de "Popona" un 7b+/c d'en Santi, en juanma fa la segona, aquesta via està just a l'esquerra de la "Giramita".
En Charly també fa aquesta vegada en toperope, "Nackles" 7c/+ i "Super López directa" 7b+ dur.

Al Port des Canonge, en Lito encadena "Sa Brovera" 7b+/c, que tambe encadenen en Gus i es Beia.