Pages - Menu

dilluns, 9 de març del 2009

1ª liguilla indoor ERMASSETS i encadenes

Foto de na Clara: En Lolo en "Por tutatis" 8a+? just a l'esquerra d'"Amb gust a que s'acaba"7c


Comença la primera "liguilla" indoor Ermassets, la primera jornada tendra lloc dimecres 11 de Març a les 19:00 hores, al nostre rocodrom.
La idea és fer una serie de "compes", periodicament (una cada més o cada dos) depenent el grau d'acceptació que tengui i del que poguem decidir entre tots. Cada vegada un voluntari montara els pasos que normalment seran 6, l'encarregat de preparar la primera és n'Alex. Ha preparat 6 bloques i només hi haura dos categories; 1ª divisió, els que los facin amb només els peus marcats i 2ª divisió, amb els peus lliures.
A les 19:00 hores començara i tendrem 2 hores aproximadament (depen de la gent que hi hagui) per solucionar els pasos.
Només contaran un tant per cent dels resultats (també depenent de les proves realitzades). La manera de puntuar sera la mateixa que a la Copa Balear de l'any passat.
La compe només és per la gent que esta federada amb so club, no és que no volguem gent d'afora, però tenim molts de problemes amb les institucions del poble per mantenir el rocodrom i no en volem més. Em sap greu.




Foto d'en Jaume Albert: Concentració a la compe de Sóller

En Castar, encadena "Prodigy" 8b a Les perxes. En David fa "La visión" també 8b al Museu. També al Museu en Tomeu "Boc" encadena "Circo loco" 8a, en Gerard "Gran" que no atura encadena "Si Miguelin Riera" pinpan 7c+ i el Copi encadena "Fumando helio" 7c, aquest també encadena a Fraguel "On és l'avi" 7b.

A Cala Santanyi, Juanma encadena "Raiworld project" 8b i en Gerard "petit" "Go Jhony" 8a.

En Lolo encadena a Son Servera la primera de "Amb gust a que s'acaba" i li sembla 7c, i en Cinto "gran" encadena "Beiruth" 7b+ al quart pegue, també a Son Servera. En Charly al Port de Vallemossa al flash encadena "Abert" 7a+ i "Peucos" sobre 7b, i en Sergi i jo també varem encadenar sa meva, "Abert".

En Gus, un altre que no atura, encadena "Terra lliure" al segon i "Munchescal extensió" 7b/+, via que jo també encaden, i en Gerard "petit" encadena "Ra" 7c.





Foto d'en Xavi Bosch: Beia a la seva via "Marcus Nolten"


Per cert, en Gerard "gran" fa dos dissabtes es va deixar els peus de moix (unes Miura de cordons talla xl) al Santueri, si qualcu els ha trobades...