Pages - Menu

dimecres, 4 de febrer del 2009

Plafo dels Ermassets (horaris i normes d'ús)

Hola a tots!! (els Ermassets)





Ahir va tenir la reunió a tres bandes, entre l'ajuntament d'Esporles, l'Esporles Basquet i noltros per concretar els horaris que podriem emprar el rocodrom. Tant la gent del basquet com els Ermassets varem fer sabre a l'ajuntament que l'espai on estava situat no era el més idoneo, la veritat és que Esporles no disposa de molts llocs on poden ficar el plafó, però si hi ha l'oportunitat ens oferiram un per poder dona abast la demanda dels Ermassets.



L'acord al qual varem arribar és el seguent:

-Podem emprar el plafó tots els dies de dilluns a divendres, però hi ha una franja horaria dins la qual compartim espai, es tracta de les 16:30 fins les 19:15, dins la qual no hi ha problemes llevat de si la gent del basquet vol utilitzar tota la pista per fer un partit, aquest partit tendra una durada màxima de 15 minuts, això no passara sempre, ha de coincidir que ells facin l'entrenament a les tres pistes i que vulguin fer el partidet. En aquest cas haurem de llevar els matalasos i no podrem entrenar.



-Els dissabtes demati de 10 a 12, pot coincidir que hi hagui partit oficial a les 3 pistes i tampoc podrem entrenar.


Després les normes d'ús són:
-No es pot emprar magnesi en pols, només magnesi líquid i bolles de magnesi.

-Després de cada entrenament, ells darrers que quedin amb de netejar l'espai (només s'ha de llevar la pols d'en terra i dels matalasos, amb la mopa).

-I un parell de coses que emprant el sentit comú basta, o sigui no fer molt de renou, tirar la brutor a les papereres i poca cosa més...

Res més que agrair a l'ajuntament i sobre tot a la gent del Basquet el seu esforç per poder compartir l'espai. I agrair-vos la vostra cooperació per avançat.


L'associació d'escalada Manacor Vertical, també ha montat un rocodrom a Manacor, el plafó és particular i has d'anar convidat, per les fotos que m'han enviat la veritat és que fa moltes goles anar-hi.






Foto: el plafó de Manacor Vertical