Pages - Menu

diumenge, 20 de juliol del 2008

Gràcies als fotografos!!!

Foto de n'Ibai



Sa calor no fa minvar sa motivació de sa gent (sa meva sí) ja que hi ha un caramuul d'encadenes es darrers dies:
A sa Ermita d'Arta, com ja vaig pronosticar, no s'aturan d'encadenar, per començar (ses dones primer) Maribel encadena "Maurizio en el país del vicio" un 7c+ de n'Andreu (como no) que només contava amb tres encadenes, en Lolo que va ser primera i en Juanma i en Forti que la varen repetir. S'"Habitación roja" és sa via de moda, debut a la gran quantitat de pretendents que la festetjan i de moment només dos "se la han llevado al huerto", en Juanma que va fer sa primera i en Forti en 3 pegues, de moment a l'espera de més encadenes es seu grau esta al voltant de 8a, bonissimm. En Migue de Pollença (que esta com sempre) encadena sa Peter Pan, un 8a molt dur d'en Pedro Murto, en Gerard (petit) encadena sa clàsica "Piltrafilla" 7c+. A més en Juanma ha equipat una just a l'esquerra de sa "Decadencia", de moment no te grau però no sera 6a.






Foto d'en Carles Vidal que ben be es podria titular "paisatge lunar"

En es Salt (Es Grau d'es ruc), ja hi ha un projecte menys, sa "Tia Aina" d'es Beia ja té grau, 7c, en Simó va ser s'encarregat, seguit d'en Kastar (s'ingravit) i en David (petit), al qual li han perdut el respecte (aquesta puta jovenea) i no li deixan fer sa primera.
En Juanma (Rastas), que esta per tot, fa sa "Sika si cal" un dels 7c més durs de s'illa, al segon, i sa "Tramuntana" 7b al flash.
En Simó avui ha fet "Sa fosca. com" 8a+ i en Tomeu (boc) "Sa fosca" 7c+.


Foto: Na Laura fent boulder per Santanyi

En Pep (Hulk) esta motivadisim amb Can Nyic, ha equipat cinc vies, i ja ha encadenat dues, sa "Llengua amb tapares" 7c+ , i sa "Correcuita" 8a, a més de sa "Max cady" 7c, juntament amb so Beia. Ses vies equipades estan just a l'esquerra de sa "Max cady", d'esquerra a dreta;

1) "Correcuita" 8a, 2) "Bombonet de mel" 8a+ mínim?, 3) "Propitat privada" ?, 4) "Nauseas", 5)"Llengua amb tapares" 7c+, aquestes dues començam igual.

A més aquest duo (Pep i Beia) fan a s'Estret sa "Tatoo" amb un nou sistema (crec que debut a la ruptura d'una presa ha sorgit un canto més gros) i la proposan de 7c, es Beia la va fer al segon. I es Forti fa sa "Bon voyage" 7c+.

En Juanma, que com ja he dit abans, esta per tot, ho han engegat de s'Aigua blava, amb lo qual ja podem afegir una altra zona a sa Black list.

Per últim desitjar una ràpida recuperació a na Chiru, que es passat dijuos, mentres asegurava en es Gorg blau, es va rompre una presa de sa via, amb sa mala sort que li va pega damunt des cap, i li va produir un tall i un "esguince" cervical, ja sabem que sempre estam una mica exposats, tanta sort que no més pasa de tant en tant. Anau alerta al·lots!!!!