Pages - Menu

dimecres, 2 de juliol del 2008

Al·lots fa calor!!


Foto d'en Paco: David a Cala varques



Ha arribat s'estiu, de ple, i has d'estar molt motivat per cullir corda, a part des Gorg blau, no hi ha molts llocs on anar, sa pell fa mal i es cos es troba més cansant que mai. Encar així hi ha gent que encadena, En Simó, ha fet sa primera de sa "Sobrasada power" 8a de'n lito, en Jaume i en Castar sa "Zaratrusta" 7c/+ tot dos al segon, en Pixulo es seu primer 7a+ "Lets duex", na Maribel i n'Andreu "Remate final" 7b+, es Beia "Es grau des ruc" 7b+, totes elles al salt.


A més, en Simó fa "Misión imposible" 8a i en Sergi fa sa seva "Bon voyage" 7c+ i tot dos feim sa "Supernenas" amb sa xorrera rompuda i no creiem que canvii de grau 7b+, això a s'estret.


En Castar, en Paco Vila i en Biel Torres encadenan "Sa fosca.com" 8a+, en Joan de Sóller sa "Ni kimbo ni bloko" 7c+ al Gorg blau, a més en Paco fa sa "Bota petit" 8a de les Perxes.
I en Pablo, fa sa primera repetició de "S'arco" i confirma es grau que li va donar en Samuel 8a+, això esta a sa Bastida, una zona amb un grapat de vies bones i noves, a més a part des Gorg blau també potser una bona opció per els horabaixes calurosos d'aquest estiu.


Però bono, a part de tots aquets encadenes amb corda, s'opció des psico, resulta molt interesant, entre d'altres motius per que: és molt divertida, és més refrescant, hi ha molt bon "rollo" i a més pots continuar fanàtic sense perdre sa forma, per jo és molt recomanable, dema anam a Porto Colom, mean que tal!!!!

Foto d'en Paco: Sa cova des diable.