Pages - Menu

divendres, 1 d’agost del 2008

Monte Rosa


Foto: sa cumbre ens va quedar així d'apropet o així d'en fora segons es miri

El passat dijous 24 varen partir cap els alps suissos, un grupet molt maco per fer intentar fer cim al Monte Rosa 4634 m. (Dufourspitze pels suïssos), varem partir en Tofol Cayrier principal organitzador des viatge ( a més amb molt d'encert), n'Emili Colom es més condret, en Gerard Falcó es més experimentat de tots, en Miguel Gonzàlez es més irónic, en Charly foracorda es més més i jo es més "novatillo".
Després d'un parell de dies d'aclimatacions i pujada en es refugi des Monte rosa situat a 2795 m. es dimarts dia 29 varen fer s'intent bo, ens varen aixecar a la 1:30 hores de sa matinada, amb una mica d'incertidumbre per culpa d'una inesperada pluja, ens es final mentres ens donaven es berenar en es refugi a les 2.00 h sa pluja va escampar i varen decidir partir (amb molt bon criteri), a les 3:00 h començaven una excursió que duraria fins les 10:45 h des dematí (sempre controlats per s'atenta mirada d'es majestuós Cerví) moment en es que no varen fer cim però si varen fer tope en es cim oest, ens varen quedar a uns 70 metres, però ses dolentes condicions de sa neu, debut a sa gran quantitat que n'hi havia i sa temperatura que era molt alta, ens ho varen impedir ("mala tarde"), 4 fotos i per avall, a les 19:00 hores arrivarem en es tren de Rotenboden, devallada a Zermatt, sopar de gala, i a dormir.








Foto: "Que no me entere yo que esos culitos pasan hambre !!!!!!"

1 comentari:

Peter ha dit...

Vaja, vaja!!! Ja veig que els aires purs i freds dels alps mostren "lo millor" o "lo pitjor" de cada un... o de cada cinc :-)
Ja veig que vos ho pasareu bé!!!