Pages - Menu

dimecres, 29 de setembre del 2010

KURT ALBERT ES MORT

Avui vespre s'han confirmat els pitjors pronòstics (he parlat amb n'Immo, un alemany company seu que el va acompanyar durant els darrers viatges a Mallorca) i Kurt Albert ha mort degut a les greus ferides que va patir amb la caiguda que va tenir mentres impartia un curs en una via ferrata a Frankenjura, era un grup bastant gran, 17 persones per 2 guies. Diuen dues de les persones que varen veure l'accident, que en Kurt es trovaba a una posició molt fàcil, però encara així va caure sense cap possibilitat de reacció, també diuen que no eren 18 metres sino només 8 metres.

Bé, sigui com sigui, el cas és que en Kurt Albert ja no es troba entre noltros, i el món de l'escalada deportiva ha perdut el seu pioner, ell va inventar unes regles d'un joc amb el qual noltros passam tants de bons moments. A més d'una persona molt divertida, intel·ligent, culta i molt inquieta, sempre tenia dos mil projectes en es cap.

R.I.P.

1 comentari:

bielingo ha dit...

No estic gens posat amb aquest tema, i la veritat es que no coneixia a Kurt Albert. Però sempre és una desgràcia que pasin coses així.

D.E.P