Pages - Menu

dilluns, 27 de setembre del 2010

XOROI



Avui n'Andresín i jo hem anat en el Xoroi, era un di assenyalat perquè era el darrer dia d'excavacions, bono per qui no ho sapiga l'any passat (per setembre) varen començar una campanya de excavacions arqueològiques, arran d'unes trobades de restes ceràmiques que varen trobar, però bé un dia vos contare una mica més extens tota la història.

El cas és que hem passat un parel de setmanes per allà i sempre que hem pogut en tornat a provar qualque via d'aquestes tan bones de pila que hi ha pel Xoroi, "Gravida" 7a+, "Aramistes" 7a+, "Llicenciada" 6c+, "Kamikaze" 7b/+, "Dias revueltos" 7b+, "I'm sorry" 7c, "Moret" 7b, "Frankete" 7a+. I avui hem acabat de fer net i polir els pasos d'una via que va equipar n'Andreu la setmana passada "Andresín" ens ha semblat 7b+, però estavan reventats tot dos i no la hem feta, bono, no hem fet ni aquesta ni res del que hem provat, no se que ens va passar ahir que varem acabar a zero. Be la via en qüestió comença per sa "Jonqui Tonqui" just a l'esquerra d'una figuera que hi ha pel mig de sa bauma i desprès de 5 xapes tira recte fins en a dalt. Desprès d'aquesta reunió surt un segon llarg equipat per en Juanma que abans ho feia sortint de la reunió de "Jonqui tonqui" 7b, però que ara ho fara per la "Andresín" que va més recta, això si surt un pepino de via de 40 "metrazos".

Bé ja ho sabeu, que en el Xoroi surten les millors vies de continuitat de tota Mallorca, al manco per jo, les vies no fan mal i per escalar a vista i pillar pila són "the best". M'encanta el Xoroi!!!!



P.D. Queda pendent l'article del jaciment del Xoroi.