Pages - Menu

dilluns, 8 de desembre del 2008

Zones de "bolsillo" IV



Foto: Toni Riscos escalant a Son Servera



La quarta edicció d'escoles de bolsillo, ens dur cap a sa frontera entre Esporles, Valldemossa i Banyalbufar, "Tazmania", una zona equipada totalment per Toni Riscos i Gabrielle Möller, que també seràn unas altre que ens proveiran de qualque zona més, ja que han equipat bastants zones, sobre tot d'un grau adeqüat per iniciar-se en el món de s'escalada.

A més en Toni Riscos és l'encarregat d'acabar la feina de la guia d'escalada de Mallorca, iniciada per Miguel Riera, i si voleu li podeu enviar fotos vostres per possar a la guia ja que hi ha mancança de fotos, el seu correu és equipeitor@hotmail.com, ben segur que vos estarà molt agraït.

Apa doncs, aqui vos envii la informació que m'ha enviat toni Riscos, (que encara que per les fotos sembli que les vies estiguin molt separades les unes de les altres, la veritat és que enganya i estan molt properes):

Foto: 6c+/7a i 6c+

Foto: 6b i 6c
Com arribar-hi:
Surtint d'Esporles direcció Banyalbufar, passat Sa Granja hem d'agafar un desvio a la dreta cap a Valldemossa, carretera MA-10, hem de passar el Km. 100 metres i en la mateixa recta hi ha un lloc per aparcar, heu de deixar lloc per la resta dels cotxes ja que no hi ha gaire aparcament, La paret és visible des de la curva, heu de caminar 1 minut. Sol el dematí i ombra s'horabaixa. L'alçada no supera els 15 metres i el tipus d'escaladá, és molt a bloc sobre plaques.
Advertències i recomanacions:
No fer foc ni acampar. Dur-se`n els fems (les llosques també ho són). Aparcar bé, no hi ha gaire lloc.

Foto: 5+

Foto: 7a+

1. Solo cachas 6c+/7a
2. Banana split 6c+
3. Kiki club 6b
4. Madame déficit 6c
5. Kulunguele 5+
6. Stoneman 7a+
7. Lucas 6a+
8. Dr.muerte 6b+/6c
9. Dr.frankenstein 7b
10. Honolulu 6c/6c+
11. Amanecer incierto 7a
12. Dedos de hierro 7a+
13. Compota de trampo ¿?.




Foto: 6a+ i 6b+/c

Foto: 7b

Foto: 6c/+, 7a, 7a+ i ?