Pages - Menu

dissabte, 20 de desembre del 2008

Els Ermassets ja tenim rocodrom

Foto: Xisco Jiménez guanyador de sa "prova"

Ahir varem començar les obres per la instal·lació del rocodrom dels Ermassets al poliesportiu de l'institut des poble. El projecte consta de dos plafons de gairebe 10 metres d'ample cadascú, de moment hem començat a muntar una fase que farà 10 x 3.66 metres (a la foto encara falten 4 metres d'ample de tableros), per muntar l'atre banda del rocodrom, de moment no tenim "pasta".
Foto: moment en que Pep montava els pasos (insisteixo, encara falta un troç de plafó)

Si ens arríbam les preses la setmana qui ve estarà muntat i tots els ERMASSETS podrem gaudir del plafó, encara que ens faltara qualque "quitamiedo" (podeu dur qualque "Crashpack"). El poliesportiu no és per noltros només, hi ha gent de basquet i de volei, per tant hem de ser respetuosos i procurar de no fer un excesiu renou, a més hem d'emprar bolles de magnesi i/o magnesi líquid, també hem de passar la "mopa" per llevar la pols al acabar d'entrenar.

Foto: Es Beia currant de valent


Ahir ja va tenir lloc la primera compe no oficial dels Ermassets i el guanyador va ser Xisco Jiménez, enhorabona a tots els participans i sobre tot al montador Pep que la va "clavà" perque jo no guanyés .

Foto: jo en ple esforç per guanyar