Pages - Menu

diumenge, 14 de desembre del 2008

Encadenes


Foto d'en Samuel: Miquel en un 8b+ del Museo


S'ha obert sa veda al Museo, i sa gent comença a retomar projectes passats, el Xino encadena "El guardian" fins a dalt i la proposa de 8a+, en Miquel de Pollença fa a la primera una conexió entre "Bye bye hemp" 7a+ i una via del Xino que va l'esquerra 8b i sorgeix 7c+ "Bye bye cowboy", en Samuel va fer la primera l'any passat, i ara l'han feta en Palanca, n'Andreu i en Forti. En Juan de Sóller encadena "Sir Miguelin Riera" 7c+,en Lolo el mateix dia encadena el 7b desplomat i "El guadian" fins a la primera reunió 7b, i en Moncho encadena "La prima sueca" 6b.

A la Teulera, en Jerry encadena "Carnavalada" 7c i un 7a nou "Palomitas" que hi ha a l'esquerra del tot del primer sector, aquest 7a també ho fan en David, en Paco, en Tolito i en Miquel Angel (Emaya).

En Jaime Chacon, encadena al Santueri, "Vina vina" 7c i "Sex Cannabis" fins la primera reunió, 7b.

Hi ha un sectoret nou per Esporles que varen començar a equipar es Beia i jo (ja vos passare més dades), en Gus encadenà la primera de "Sa Calcera" 7c al segon, i en Biel es va encarrega de fer la primera repetició, també al segon. En Charly, també va fer la primera de "sa Xereca" una via curteta, molt a bloc, que deu ser sobre 7b+. A més, es Beia va estar a punt de fer la primera de "sa Brovera", que sortira per damunt 7c?