Pages - Menu

dilluns, 25 d’agost del 2008

Frankenjura



Foto de famíia en es refugi de Pro-alpin


Aquest estiu hem passat una setmana per Franken, per jo ha estat tot un esdeveniment, un cumul d'experiències molt enriquidores, des de sa bona acollida dels alemanys, passant per s'hospitalitat d'Anne, na Nina i en Chistian que en tot moment han estat molt pendent de noltros, ens han deixat ses guies des lloc (per cert, ses noves guies tenen ses coordenades de cada zona per ficar-les en es GPS i fer més fàcil sa trobada des lloc), ens han deixat un GPS, ens varen fer un lista de zones a les quals podien anar si plovia, etc.
El bosc de Frankenjura amb tota sa seva peculiaritat de ses escoles d'escalada, alla està tot equipat, a qualsevol bloc en el qual cap una via, sa linia esta amb xapes. Ses reunions normalment només tenen un quimic per despenjar-se, els primers seguros normalment estan bastant alts, encara es poden trobar un caramull de punts vermells pintats per Kurt Albert a la decada dels seixanta.
A més, es darrer dia varen berenar i sopar amb Kurt Albert (bono, sopar no perque noltros varen arribar a les 8:00 i ell ja havia sopat a les 6:00, però ens va acompanyar mentres noltros menjaven fent un parell de cerveses). El sopar va ser fantàstic/fanàtic, ens contava un mica d'història, mentres en Gus em netejava sa baba de tant en tant, a més en va explicar el seu darrer projecte; ha de venir un més sense a Mallorca, a fer sa volta a Mallorca en piragua i a més, és clar, ha fer una mica de psicobloc i un poquet d'escalada.
En definitiva, un gran viatge a un lloc que es ben segur que tornarem, un parell de vegades.

Foto d'en Gus: Jo a un 7a+ de una de ses nombroses zones de Franken

4 comentaris:

Pep Vidal ha dit...

No te possis de puntetes a sa foto q s' et veuen es peus. Aqest Francisco

Fran ha dit...

Es que em va pegar un "tirón" just en es moment de fer sa foto!!!

Anònim ha dit...

Que bé s'ho pasen alguns, Riglos, Alps, Frankenjura...Xaval aprofita tu que pots. Ah!! i si pots i te deixen boixa molt però amb "control" que si no s'atacabarà es xollo. Un que ho sap per experiència i que sent molta enveja.

gus ha dit...

Tomas no ploris tant,que ja me veus a jo me va acomoanyar sa meva pusseta a provar la accion.

Tot es motivació