Pages - Menu

dijous, 23 de gener del 2014

SORTIDA FAMILIAR: Trobada d'escaladors júnior en es rocòdrom Es Cau

Hola a tothom!! A continuación vos explicam la pròxima sortida planejada per dia 1 de febrero del 2014. Per saber a quins ermassets va dirigida vos record els grups d'edat que ja varem establir per la primera sortida:
 
Els Pedrolins entre 5-7 anys
Les Pedretes   entre 7-9 anys
Roques 10-11 anys
Blocs   12-17
Les Parets més de 18
 
A qui va dirigit: a tots els alumnes, però amb horaris diferents.
Horari:
Pedrolins i pedretes de 10 a 12
Roques i blocs de 12 a 14
Lloc de trobada: Plaça Santa Pagesa, Palma. (Ubicada devora el rocòdrom Es Cau) 
Mapa
 

Rocòdrom Es Cau
 
La sortida consistirà en fer una espècie de competició i jocs amb altres alumnes des Cau. Tots els alumnes es poden quedar les 4 hores al rocòdrom, però les activitats preparades aniran dirigides als diferents grups d'edats respectant les hores establertes anteriorment.
 
Vos recomanam que vos poseu d'acord entre els pares per tal de dur el menor número de cotxes possible, ja que els voltants d'aquest rocòdrom són zona O.R.A.
 
Preus de la sortida:
- Soci federat: 0 €
- Soci no federat: 5€
- No soci, no federat: 8€

Formes de pagament a través de domiciliació bancària afegint el preu a la quota del mes de febrero o a través de transfèrencia bancària a un dels números de compte del Club d’esports de Muntanya d’Esporles ERMASSETS de La Caixa, o bé de Sa Nostra.
 
Si voleu consultar un poc més d'informació sobre el rocòdrom on desenvoluparem les activitats visitau: http://desnivel.com/escalada-roca/rocodromos/nace-el-rocodromo-es-cau-en-palma-de-Mallorca
 
O al Facebook: https://www.facebook.com/rocodrom.escau

Moltes gràcies i fins aviat!!