Pages - Menu

dilluns, 23 de desembre del 2013

SES MOSQUERES PASSADES PER AIGUA

A pesar d’un alzinar ombrívol, humit i passat per aigua, no penseu ni per un instant que això va suposar un problema per als nostres peits i valents ermassets escaladors!! Ben al contrari, només volien pujar més i més blocs sense ser conscients de la dificultat afegida degut a la nul.la adherència dels blocs! 

Varem partir tira a tira tot l’equip des del pàrquing de Sa Granja d’Esporles i en poc temps varem arribar a la zona de bloc. En veure les condicions dels blocs, varem optar per una alternativa molt estimulant! Els súper tècnics de l’equip, Pere i Gustau, ens varen muntar dues tirolines que, tot i que hem de recalcar que no hi va haver cap papà ni cap mamà atrevits, sí que les varen provar gairebé tots els infants, fins i tot els més petitons!!










Després d’això ens varem decidir a intentar pujar qualque bloc. Amb padaços les varem eixugar una mica i amb les mans ben untades de magnesi tots els participants varen encadenar algun dels diferents blocs que varem proposar!! Va ser tot un èxit!



     
      









Així va arribar l’hora d’omplir les panxes, moment que varem aprofitar per emplenar unes fitxes molt entretingudes que en Pere havia preparat. Entre alguns plors i moltes rialles, en general, tots els infants, els papàs i les mamàs se varen engrescar molt amb aquesta activitat.







Finalment, varem anar a provar d’escalar una via curteta amb corda i arnès, tota una aventura relliscosa que tots els infants que quedaven se varen atrevir a afrontar!! 










Moltíssimes gràcies a tots per venir i per col·laborar amb les activitats!! Esperem que ho gaudíssiu tant com nosaltres i que poguem repetir aviat una sortida d'aquestes!