Pages - Menu

divendres, 15 de maig del 2009

Exit dels nostros juniors a la Copa d'Espanya

Foto de na Ruth: Simó i Tomeu visualitzant els pasos



Ja hem tornat de Madrid i es podria dir que carregats de medalles!! Si no fos perquè diumenge es va posar a ploure i es va haver d’anul·lar la competició de sub-18!! Tot i així als nostres joves representants, Simó i Tomeu els hi va donar temps de competir i per ser el primer cop no ho van fer gens malament, es van quedar a poques preses del top!! Tots dos es van caure allà mateix però en Tomeu va llançar a marcar una presa de més amunt. Anaven en segona i tercera posició respectivament quan es va posar a ploure i encara quedaven quatre participants per sortir. Segurament haguessin fet pòdium!! Però bé, aquesta primera experiència els hi haurà servit per afrontar la pròxima amb més ganes i motivació, ja que han vist que qualitats i nivell no els falten, això si , igual una mica de rodatge i experiència en competició.

Les pròximes proves de la Copa d'Espanya son els dies 6 i 7 de juny a València i 14 i 15 de novembre a Madrid un altre pic. I els jutges van decidir que com es va anular també es puntuaria per a la copa la prova del Campionat, que es celebra els dies 3 i 4 d'octubre a Sevilla.

Ara des d'aquí estem mirant de formar un equip balear que pugui assistir a tota la copa a càrrec de la federació i també amb “Foracorda”, que s'ha ofert a col·laborar amb l'equipament d'aquests joves escaladors, juntament amb la col·laboració de “Cas Moixet” i el club “Ermassets”. Així que ens haurem de moure, perquè aquests joves ho mereixen i si se'ls hi dona els mitjans segur que aconseguiran resultats!! I a veure si de cara a l'any que ve (ja que cada cop som més els federats) es poden aconseguir subvencions per ampliar l'equip, tant de juvenils com de sèniors.

Foto de na Ruth: En Tomeu competint

Texto i fotos de na Ruth Planells