Pages - Menu

dilluns, 9 de juny del 2008

Es Beia i en Paco pujen de grau


El fet de que no turi de ploure no minva sa motivació de sa gent i el gran número de vies noves fa que sa gent estigui més forta encara que ses vies clasiques no es deixin de fer.

Es Beia pujar de grau quasi sense fer 7c+, i encadena sa poc corrent "A vista de pajaro" 8a per estrenar grau, i en Paco Vila tria sa "Comando Madrid" 8b, per col·locar-se en sa selectiva llista dels escaladors illencs que han arribat a aquest grau.



Paco Vial a sa "Comando Madrid" 8b



Un dels que esta més inhumà és en Juanma, es tio no tura, en un parell de dies encadena un bon grapat de vies, a vista; "Tongui bongui" 7a, "Decisión hit", "Lets duet", "Cap i cua" 7a+, "De k anam" 7b, "Precisión milimetrica", "Es grau des Ruc" 7b+, "Bingo Balear" 7c i al segon "Zaratrusta" 7c/+ (totes al Salt), a més fa sa primera de sa "Muy mucho" que la proposa 7c (ermità) i "Lobo estepario" confirmant el grau que li va donar Maribel, 7c/+. També ha fet sa "Revolution" 8b al Santueri, linia que comença per sa nova via d'en Jaume "Evolution" 8a i que acaba a sa "Sex cannavis".




Foto: Samuel provant sa "Santa Louvre" en es Museu

"Es grau des Ruc" no tura, Tant el lloc com sa via, 7b+, estan asediades, sa via és sa més repetida, na Maribel, n'Andreu, en Sergi, n'Isidre, en Juanma, en Jaume (moro) i jo entre molts d'altres hem arribat a sa reunió sense caure.


Per sa "Zaratrusta" 7c/+ també has de demanar número, però no són tots els que la tenen anotada en sa seva llista, en Lito, en Jerry i en Juanma són dels pocs que l'han encadenada darrerament.


A més, encara s'esta equipant més, en David "Ingravito" 8? entre sa "Calladita estas més guapa" 8a d'en Biel Torres i "Qui tub retub" 8a+ d'en Samuel, i es Beia equipa sa "Tia Aina" entre sa "No country for plafoneros" 7a+/b de n'Isidre i sa "Sobrasada power" 8a? d'en Lito, via que es resisteix ha ser encadenada.



Foto: n'Ibai en "He-man" 7c de Galilea


S'ermita també esta bastant visitada darrerament, na Maribel fa en pocs pegues sa "Lobo estepario" 7c/+ de n'Andreu, el qual, també fa sa primera repetició de sa "Muy mucho" un 7c meu, que estava abandonat, supós que per lleig, encara que no m´ho diguin.


En Pedro (murtonet) fa sa "Septiembre negro" un 8a bastant desplomat de n'Andreu i en Gerardo fa "La sombra de Cain" 7c+, amb una resaca de dos dies.


Foto d'en Lito: En Simó davallant de sa "Flexes" 8a de sa Teulera

En Samuel, Palanca, en Biel and company, han anat a s'Aigua blava aquest cap de setmana i tot tres han fet "S'aigua blava" un 7c+/8a de na Ruth, en Samuel un 8a a la dreta d'aquesta i a més proven un 8a+/b d'en Lito "100x100", pot ser una bona opció per aquest estiu, ja que de moment no ha hagut problemes.

I ja per finalalitzar, en David ha fet un 8a de sa Bastida "Hard trick" i en Pep Sabater abans de partir cap a Yosemite, fa sa primera de sa "Llengua amb tapares" i la deixa en 7c+, i eqipa 4 vies més, amb uns graus que van des de 7c+ a 8a+.