Pages - Menu

dimecres, 11 de juny del 2008

Cogito ergo sum

Aquest és el nom de sa nova via que he equipat al Salt (el nom vol dir "Pienso luego existo" sa celebre frase del filòsof francès Rene Descartes), sa via esta just a la dreta de sa "Sica si cal" d'en Biel i comparteix entrada amb "Remate final" 7b+ també d'en Biel, sa via ja esta neta, surt bastant "durilla", no crec que davalli de 8a, té una seqüència del cinquè seguro al setè, de presa bastant petita i amb una mica de desplom i els peus tampoc són gaire cosa.


N'Isidre també ha equipat una nova, abaix del tot, "Fingidor d'orgasmes" 6b+, de moment es sa més fàcil i per encalentir esta molt be.


A més vos record que encara quedam un parell de vies sense encadenar, una d'en Biel 8b? a la dreta de sa "Grau des ruc" 7b+ (per mi sa millor de totes), sa nova d'en David "Ingravito", la des Beia "Tia Aina", la de'n Lito "Sobrasada power" 8a?, i sa meva "Ariestocratas" 8? just a la dreta de sa "Zaratrusta". I a sa part d'adalt a la dreta "Pepi Ranger", "Metrosexual" i "Petit Rupit" de n'Isidre i en Tomàs Mut.



Foto: Jo equipant sa "Hedonista" 7c a Banyalbufar

2 comentaris:

gusblok ha dit...

Missatge ,per un comerciant de roca,hi ha coses que no es poden vendre que cauen pel seu propi pes,quan una via enter dins la categoria de xurrito con buenas intenciones un ha de ser fran, més ben dit franc.La via es el que es dura ,na mas.

Fran ha dit...

El que passa es que no ets vares remanar, i quan no et remanas, te queda una mala sensació, però jo crec que això té hauria de servir per motivar-te i entrenar una mica més, i asumir sa teva falta de forma física, a més de deixar a sa gent forta decidir si sa via val la pena...Ànim i ja te equipare qualque cosa per que puguis gaudir de veure qualque reunió d'aprop.