Pages - Menu

divendres, 22 de gener del 2010

Equip balear d'escalada

Ja ha començat l'any i ja és hora de posar en marxa el tema de l'Equip Balear d'Escalada. Per enguany sembla que la Federació Balear de Muntanya i Escalada ha demanat una subvenció i hi hauran més diners per poder dur-hi unes 4 persones ( encara no sabem exactament de quant disposam). A part "Foracorda" també hi col·labora proporcionant un uniforme per a cada participant, a càrrec de la marca "Salewa". El bar "Cas Moixet" de Pollença segurament també hi col·laborarà econòmicament i estem pendents de que ens contestin altres sponsors que hem mirat. La idea és que enguany els participants puguin assistir-hi totalment subvencionats, si més no almenys els desplaçaments i l'allotjament.La idea es que d'aquestes 4 places, dues estiguin reservades pels juvenils, que són la nostra aposta de cara al futur. I les altres dues per la categoria absoluta.

L'any passat l'equip va estar format per:
-Simó Baltes (juvenil)
-Tomeu Llompart (juvenil)
-Josep Sabater (senior)
-Samuel Rial (senior)

Si algú pensa que està en forma, motivat i compromès per assistir a la Copa d'Espanya d'aquest any, que es posi en contacte amb jo (Ruth Planells) ,i de tots els voluntaris faríem una mena de prova al rocòdrom d'Esporles i les dues persones que obtinguin millors resultats seran els seleccionats per formar part de l'Equip. Amb els juvenils en principi repetiran els mateixos de l'any passat, perquè hem apostat per ells i creiem que a la llarga, conforme vagin obtenint experiència, se'ls hi podrà donar prou bé. També volem aprofitar per animar a la gent d'Eivissa i Menorca i dir-li el mateix, que si hi ha algú animat que vingui i li farem una prova. Si ningú diu res hi assistiran els mateixos de l'any passat, que ja fa mesos que entrenen específicament i estan molt motivats.

Calendari de Competicions Nacionals de escalada:

Copa d’Espanya:

-1ª Prova: Valladolid 22-23 de Maig.
-2ª Prova: Bilbao 12-13 de Juny.
-3ª Prova: Madrid 13-14 de Novembre.

-Campeonat:
La Corunya 26-27 de Juny.

Ruth Planells

1 comentari:

Benjamin ha dit...

Ruth, mira me agradaria molt participa, pero dererament no estic molt fi, me agradaria fer una planificacio, per ariba a carburar millo.
Te pas el meu numero 629353374
una brasada, saludos de Benjamin