Pages - Menu

dilluns, 17 de març del 2014

Crònica sortida a s'Estret

El disabte passat anàrem a escalar a s'Estret de Valldemossa amb els joves de l'escola, però alguns dels més petits també es varen unir!! Va ser una jornada molt intensa, ja que vàrem poder fer diverses activitats.


Varem dividir el grup en dos per tal de fer la jornada un poc més dinàmica, però tots els alumnes varen poder gaudir d'escalar, assegurar, fer un petit ràpel i, evidentment jugar i passar-ho bé!


Els monitors varem preparar dues vies bastant altes, aproximadament 20 m, quan érem a dalt de tot impressionava una mica, però tots ho superaren sense problemes.



 

També hi havia quatre vies més curtes. Dues més faciletes perquè els més petits poguéssin fer les seves primeres pujades en roca i dues altres una mica més difícils, amb un desplom considerable que requerien de molta força i tècnica per a poder arribar a dalt, sobretot en la darrera que a més d’un se li va entrevessar. Però no passeu pena, tornarem!

 

En Tomeu mos va ensenyar moltes cosetes sobre com rapelar i a més a més, fins i tot varen venir els de la tele a gravar-mos i a demanar-mos algunes preguntes sobre l'activitat!!



Moltíssimes gràcies a tots els alumnes que vareu venir i a tots els papàs/mamàs que ens vareu ajudar amb les activitats i amb les fotografies!!

Adéu i fins aviat!