Pages - Menu

dilluns, 15 de novembre del 2010

TRACA FINAL


Podium final: 1 Morro, 2 Guillem, 3 Marc


La darrera jornada va ser la més fructifera, la gent es guardava la seva millor carta pel final, en Guillem (munditubo) es va presentar en es bungalow (hi havia moltissima més gent pels bungalows que trepant, entre resacosos i gent sense pell, el camping estava petat de mallorquins), el que deia que en Guillem va venir amb un 7C "Manu Chacra" que va encadenar en el primer pegue del dia, dissabte ja ho havia deixat a punt (per cert té una regleta que esta a punt de petar).

Però la cosa no va acabar aqui, en Morro (que tambè estava de resaca) va encadenar un altre 7c que hi ha en el Techo de Don Pepo, i en Kastar també va encadenar un 7b+. o sigui que encara hi havia forçes de sobra.

Els guanyadors d'ahir varen ser:

1 Morro 67p
2 Guillem 66p
3 Kastar 35p

Per equips:

Com cada, això si, l'equip vermell va fer 0 punts.

Classificació general individual:

1 Morro 119 punts
2 Guillem 115 punts
3 Marc 101 punts

I per equips els liles no varen tenir rival, i els vermells tampoc.

L'equip vermell ja esta cercant una solució per l'any qui ve, no volem entrenar més que aquest any i per tant hem decidit fixar a gent que estigui molt forta, els interessats ja poden enviar el seu curriculum vitae al capità de l'equip ( David Bernal) i es fara una entrevista personal per rigurós ordre d'arribada.

Bono, això es tot per aquest any, enhorabona als més forts i l'any qui ve més