Pages - Menu

dimecres, 26 de maig del 2010

CALA MAGRANER


Dilluns passat, vàrem anar a Cala Magraner a continuar reequipant amb so material de sa Federació, sa zona tambè havia de menester un poquet de ma de metge, i en aquest cas els metges erem n'Andreu, en Lito, en Tomeu (mojo), jo mateix i en Toni Vicenç que va fer d'ATS (per qui no el ho conegui és el molt honorable president dels Ermassets).


Varem decidir començar per sa platga, cap a l'esquerra, arreu, i això és el que varem fer:



Segons la guia d'en Miquel Riera, només perque vos pogueu orientar un poc, no massa tampoc.

Sector Xorics pag. 56

Sa via número 17: sencera
16: només sa primera xapa
15: sa primera xapa
14: sencera
13: sencera
12: ja estava reequipada
11: només sa reunió
10: quasi sencera, menys dos químics que hi havia per enmig
9: li faltava una xapa enmig
8: (Mogote) Res, ja estava reequipada
7: Ses tres Maries, sencera i amés hem pujat un poc sa reunió
6: sencera
5b: aquesta via no surt a sa guia, estava bé però
5: Sencera (per cert aquesta via no és la Xorics)
4: Estava bé
3: Aquesta és la (Xorics), els primers seguros
2: Only you, sencera
1: Sencera

Del sector Pipiricot de sa pàgina 54
La nùmero 17, que és la mateixa que la número 1 del sector Xorics però V+, sencera (ja ho he dit)
16 Joc de mans, sa reunió i un parell de seguros
i sa 15: sencera.




Bono, una feinada, a part d'una torrada. En el 6c que hi ha a sa cova de damunt la platga no li vàrem fer res perquè ja estava reequipada, només falta llevar lo vell que qualque il·luminat va deixar perquè devia trobar que era massa feina (en conec un parell d'aquests). Noltros vàrem intentar deixar-ho tot ben curiós. Es material en general estava bastant malament, amb una girada de clau es xaparen un bon grapat de seguros, no és per fer-vos una por escènica, però sí que vos aconsell que no vos fieu molt, si heu de deixar de fer una via perquè no estigueu segurs, n'hi ha moltíssimes més. Bé això és tot, recordar-vos que acceptam elogis varis i cap crítica, encara que sigui constructiva (és que jo són les que pitjor duc).



P.D. Vaig reequipar Sa Tatoo, a s'Estret, bono, només sa reunió i 3 seguros amb químics i em vaig quedar 2 mosquetons un era un Spirit, si qualcú sap de qui és li tornaré encantat. (no se perquè putes ara me surt subrallat el text, aquestes tecnologies em tornen loco).

P.D.D. en breu faré un article "encadenes" (desprès de tant de temps) si qualcú em vol enviar encadenes en es meu correu ja ho sap, no importa que m'envii només els seus em pot enviar d'altra gent.

2 comentaris:

Pau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pau ha dit...

Som dos escaladors de València i hem vist ací al teu bloc que esteu reequipant vies a Mallorca. Fa poc estiguérem per allí escalant una mica i hem ressenyat el lloc a una web col·laborativa d'escalada que estem desenvolupant. La intenció d'aquesta web és donar a conèixer els llocs d'escalada i poder mantindre actualitzada la informació dels mateixos de manera còmoda i ordenada.

T'escrivim per agrair-vos el vostre treball de reequipament, així com donar-vos a conèixer la web i convidar-vos a que, si voleu, podeu fer servir la web per donar a conèixer i mantindre actualitzada la informació dels vostres reequipaments així com dels llocs d'escalada de Mallorca. També es poden penjar fotos i croquis, així com apuntar les vies que es van escalant (a mode de registre d'escalades).

Ens agradaria estar en contacte amb tu i la resta d'equipadors, per tal de conèixer la vostra opinió i poder col·laborar.
Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a l'adreça de correu contacto@enlavertical.com

L'adreça de la web és: http://www.enlavertical.com
La traducció al català: http://www.cat.enlavertical.com