Pages - Menu

dimarts, 9 de setembre del 2008

Esporles, èxit total


Foto d'en Lito Flo: en Forti en es top des darrer bloc, just en es moment qeu es va proclamar guanyador

No soc sa persona més indicada per dir-ho per formar part directa en s’organització, però sa veritat es que a mi em va semblar que tot va anar rodat i sa veritat es que tots els organitzadors varen rebre nombroses felicitacions per part tant de participants com de sa gent des públic.
Durant es transcurs de sa prova ses emocions anaven brollant, ses coses sortien així com havien previst, sa gent estava contenta i a més es nivell de sa prova anava “in crechendo”, ja que no va ser fins en es darrer moment de cada final que es varen decidir es campions de cada categoria.

Segons els Ermassets calculen uns 19.000 espectadors, però segurament no som molt objectiu per que sa policia local va calcular unes 500 persones.

Referent a sa part esportiva, també va anar mel, a ses finals es varen fer tots es blocs a totes ses categories, en sa categoria debutants va guanyar en Josep Juan i en es segon lloc va haver un empat entre Jaume Solivellas i Juan José Martí, a sa categoria femenina no va haver cap sorpresa i va guanyar na Maribel Flaquer seguida d’Amaya Contreras i tercera va ser na Maria Antònia Santandreu i a sa categoria masculina senior/junior es campió va ser en Josep Forteza, seguit de s’húngar Robert Varga i en tercera posició en Juanma Escamilla, es nostro ermasset Pep Sabater es va haver de conformar amb sa quarta plaça malgrat s’ajuda d’un públic que tornava boig cada vegada que provava un pas. En Simó Baltés va quedar quint i primer des juniors.

Aprofitant es blog ara som jo que vull fer un bon grapat de agraïments, vull començar per en Gustau Gastalver, vocal d’escalada de sa federació de muntanya, un “individuo” que a més de gran amic i company de feina, de viatges i de club, no te aturall, sempre esta organitzant qualque cosa, ja sigui amb ajuda o encara que el deixin tirat, sempre amb un somriure a sa cara, sempre amb noves idees per dur endavant es món de s’escalada, i amb cap ànim de reconeixement. Especialment per que ens ha suportat en Pep i a jo plegats que no som aguantadors quan ens juntam.
En Pep també ha estat peça clau per aquesta competició, aportant totes ses seves ganes i forces (a més de sa rota) per anar envant. Rafaló dels eivissencs, no va aturar de fer feina amb noltros a més de deixar-nos tots els andamiatges de manera altruista. En es Beia al qual vaig poder ajudar a fer ses estructures, a més que va venir es dia de sa compe havent dormint hora i mitja (era de verbenes per Banyalbufar). A Charly per tantes coses: per llevar-li sa son un parell de dies, per sa seva col·laboració amb so club, a més de per qualque cosa personal. I un mica més general a tota sa gent que va venir a donar una ma: Na Ruth, n'Alex, en Xano, es meu mosso Tomeu Munar, en Joan Perellò,a Xaves, en Toni Vicenç es nostro president.
També vull agrair especialment a sa Gent de Sa vilanova que va preparar un fideua per 200 persones, que va ser molt més bona que una que estigués feta per 4 persones, quin “guste” de menjar!! Entre d’altres es cuiners varen ser; es chef Carles Díaz, i els pinches en Llucià en Toni Bestard, na Joana. Al cap de ses brigades d’Esporles, en Juanmi, en es coordinador d’esports, en Julio. Especialment en es germans Tries, Jaume i Peter, per dur tota sa part de so i sa barra d’es bar, a na Maria José per sa seva polivalència i esta tant pendent de mi.
I per acabar a tots els col·laboradors, patrocinadors que han fet possible aquest “evento” que segurament ha servit per donar a conèixer s’escalada en es municipi i per donar una empenta per es tema de trobar un lloc on col·locar es plafó per poder entrenar. Així doncs gràcies a s’ajuntament d’Esporles, a sa Federació d’escalada i muntanyisme, a Foracorda, a Can Vidal, a Tot casolà, a Cas currot, a Ca s’olivaret, a Viatges Únics, a Construccions Vall, a Sa Nostra, a sa Fusteria d’Esporles, a sa Peixateria de na Neus, a sa carnisseria ca na Margalida, al SYP, a Cassin, a Nepa, a Bloc area, a sa Pepsi i a Red Bull, a tots els Ermassets, i per acabar donar ses gràcies a tots els competidors per el seu compartent exemplar i per ses mostres d’agraïment constants durant tot es dia i també en es nombrós públic que va fer que sa prova encara fos més entranyable.